Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 22:28

3
اردیبهشت
پاستا پنه با چیلی و میگو

پاستا پنه با چیلی و میگو

روش تهیه پاستا پنه با چیلی و میگو

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 روغن مایع                              2 قاشق سوپخوری

پیازچة ریز خرد كرده                   4 ساقه

سیر له كرده                            3 حبه

فلفل سبز (چیلی) ریز خرد كرده    2 عدد

میگوی پاك كرده                        400 گرم

آبلیموی تازه                             3 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده              3 قاشق چایخوری

شكر                                    1 قاشق چایخوری

سس فلفل تند                       2 قاشق چایخوری

نمك                                     به میزان لازم

پاستا پنه                              375 گرم

روغن كنجد                           1 قاشق سوپخوری

سس فلفل شیرین                 2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده                    4 قاشق سوپخوری

روش تهیه 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازچه، سیر و چیلی را بیفزائید و تفت دهید.  آن‌گاه میگو، آبلیمو، پوست لیمو، شكر، سس فلفل تند و نمك را افزوده و تفت دهید. سپس پاستا را در قابلمهحاوی آب جوش و نمك بپزید و در صافی بریزید و  آبكشی كنید. اكنون روغن كنجد را به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط میگو، سس فلفل شیرین و گشنیز را به آن بیفزائید و پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.    

 

برچسب ها: انواع پاستا، پاستا پنه با چیلی و میگو، روش تهیه پاستا پنه با چیلی و میگو، انواع غذای تند، غذای آسان و فوری، غذا با میگو تعداد بازديد: 1169 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز