اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیازچة ریز خرد كرده 4 ساقه
سیر له كرده 3 حبه
فلفل سبز (چیلی) ریز خرد كرده 2 عدد
میگوی پاك كرده 400 گرم
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 3 قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
پاستا پنه 375 گرم
روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری
سس فلفل شیرین 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازچه، سیر و چیلی را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه میگو، آبلیمو، پوست لیمو، شكر، سس فلفل تند و نمك را افزوده و تفت دهید. سپس پاستا را در قابلمهحاوی آب جوش و نمك بپزید و در صافی بریزید و آبكشی كنید. اكنون روغن كنجد را به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط میگو، سس فلفل شیرین و گشنیز را به آن بیفزائید و پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.