Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:41

10
بهمن
مارمالاد سیب و گلابی

مارمالاد سیب و گلابی

روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی

 

مواد لازم مارمالاد سیب و گلابی

مواد لازم

سیب                                          3 عدد

گلابی                                         3 عدد

پرتقال                                         4 عدد

شكر                                          1 كیلو گرم

وانیلین                                       یك چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی

سیب وگلابی را پوست بگیرید، خرد كنید و در قابلمه مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال‌ها را بگیرید و همراه با شكر به میوه‌ها بیفزائید و مخلوط كنید. سپس قابلمه را در حدود 5 دقیقه، روی حرارت تند بگذارید و گاهی مارمالاد را با قاشق چوبی هم بزنید.

حالا مارمالاد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و وانیلین را بیفزائید. اكنون دوباره مربا را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقه دیگر، آن را بجوشانید. سپس مارمالاد را در شیشه استریل كرده بریزید و پس از خنك شدن، در یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی، مواد لازم مارمالاد سيب، آشپزي با سيب، روش تهيه مارمارلاد، آموزش مارمالاد تعداد بازديد: 1502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز