فاطمه درویش
مواد لازم كتلتكدوحلوائی با سالاد جوانه
برای 12 نفر
كدوحلوائی 1 نصفه
روغن زیتون به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
عدس پخته 400 گرم
پنیر فتای خرد كرده 50 گرم
جعفری خرد كرده 1 پیمانه
آرد به میزان لازم
تخم مرغ همزده 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
خرده نان به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد
كاهوی خرد كرده 2 پیمانه
جوانه ماش یك چهارم پیمانه
گردوی آسیاب كرده یك چهارم پیمانه
پنیر فتای خرد كرده 20 گرم
سركه 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كتلتكدوحلوائی با سالاد جوانه
پوست كدوحلوائی را بگیرید و كدو را به تكههای 3 سانتیمتری خرد كنید. آنگاه كدو را در سینی فر بریزید و رویش روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شود. حالا عدس، پنیر فتا و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید، كدو را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس هربار قدری از مواد فراهم كرده، بردارید و به شكل كتلت درآورید. اكنون كتلتها را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد درون مخلوط تخممرغ و شیر بزنید و در خرده نان بغلتانید. اینك كتلتها را در سینی مناسبی بچینید و در حدود یك ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید. كتلت را همراه با سالاد جوانه ماش میل كنید.
روش تهیه سالاد: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.