Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 11:21

27
دی
خوراك كدوی پر‌كرده با مرغ

خوراك كدوی پر‌كرده با مرغ

روش تهیه خوراك كدوی پر‌كرده با مرغ

مریم امیری

 

مواد لازم برای 8 نفر

 كدوی سبز                             4 عدد درشت

روغن مایع                                3 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده                        30 گرم

سیر له كرده                            3 حبه

فلفل دلمه‌ای خرد كرده               1 عدد

گشنیز خرد كرده                       30 گرم

نمك و فلفل                             به میزان لازم

زیره                                      1 قاشق چایخوری

ارگانو                                     یك دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                         یك دوم قاشق چایخوری

سینه مرغ پخته و خرد كرده         240 گرم

رب گوجه فرنگی                       1 قاشق سوپخوری

آب یا آب مرغ                           3 قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده كرده                    90 گرم

گشنیز خرد كرده برای تزئین        به میزان لازم 

پیازچه خرد كرده برای تزئین         به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس انچیلادا:

روغن زیتون                            2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                         2 حبه

فلفل تند ریز خرد كرده             1-2 قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی                 یك و یك دوم پیمانه

پودر فلفل قرمز                     یك دوم قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده                  یك دوم قاشق چایخوری

آب مرغ                              160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

نمك                                 به میزان لازم

 روش تهیه

 كدو‌ها را از درازا نصف كنید و داخلشان را خالی نمائید. آن‌گاه كدو‌ها را 1 دقیقه در آب جوش بپزید. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه، سیر و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت كدو را كه خالی كرده‌اید، خرد كنید و همراه با گشنیز، نمك، فلفل، زیره، ارگانو، پودر فلفل قرمز، مرغ و رب گوجه‌فرنگی به مواد درون تابه بیفزائید. اكنون آب مرغ را افزوده و 3 دقیقه آن را بپزید. حالا یك چهارم پیمانه از سس انچیلادا را در ظرف نسوز مناسبی بریزید وكدو‌ها را رویش بچینید. سپس درون كدو‌ها را از مواد فراهم كرده، پر كنید و رویشان دوباره سس بریزید و پنیر بپاشید. آن‌گاه روی ظرف را با فویل بپوشانید و خوراك را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون خوراك را از فر درآورید و با گشنیز و پیازچه بیارائید.

روش تهیة سس انچیلادا

روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. همه مواد لازم را بیفزائید و تفت دهید. سس را 5-10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندكی غلیظ و آماده مصرف شود. 

 

برچسب ها: انواع خوراک با مرغ، خوراك كدوی پر‌كرده با مرغ، روش تهیه خوراك كدوی پر‌كرده با مرغ، انواع غذا با کدو، کدو شکم پاره تعداد بازديد: 1173 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز