Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 20:55

24
آذر
فلافل اسفناج

فلافل اسفناج

روش تهیه فلافل اسفناج

مرضیه مرشدی

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

 نخود خیسانده                                2 پیمانه

اسفناج خرد كرده                             100 گرم

پیاز خرد كرده                                 1 عدد متوسط

زیرة آسیاب كرده                             2 قاشق سوپخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده                  1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز در صورت دلخواه        به میزان لازم

آرد                                               2 قاشق سوپخوری

نمك                                            به میزان لازم

روغن مخصوص سرخكردن              به میزان لازم

 روش تهیه

نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آن‌گاه نخود را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیه مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا به میزان كافی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافل‌ها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: غذا با اسفناج، انواع فلافل، روش تهیه فلافل اسفناج، انواع غذا با اسفناج، فلافل اسفناج تعداد بازديد: 2549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز