مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 2-4 نفر
نخود خیسانده 2 پیمانه
اسفناج خرد كرده 100 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
زیرة آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز در صورت دلخواه به میزان لازم
آرد 2 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم
روش تهیه
نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آنگاه نخود را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیه مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا به میزان كافی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافلها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند.