نفیسه قنبری
مواد لازم كوكوی ماهی تن، ذرت و برنج
برای 6 عدد
ذرت پخته 1 پیمانه
برنج پخته 2 پیمانه
كنسرو ماهی تن (روغن گرفته) 2 قوطی 185 گرمی
تخم مرغ همزده 2 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
گوجه فرنگی مینیاتوری نیمه كرده 500 گرم
برگ شوید خرد كرده یك چهارم پیمانه
لیمو برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كوكوی ماهی تن، ذرت و برنج
ذرت، برنج، ماهی، تخممرغها، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا هربار به اندازة یك چهارم پیمانه از مایة كوكو را درون روغن بریزید و دو طرف آن را برشته كنید.
سپس گوجهفرنگیها و شوید را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اكنون كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی و لیمو بیارائید.