Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 03:17

14
آذر
كوكوی ماهی تن،‌ ذرت و برنج

كوكوی ماهی تن،‌ ذرت و برنج

ذرت، برنج، ماهی، تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

نفیسه قنبری

 

مواد لازم كوكوی ماهی تن،‌ ذرت و برنج

برای 6 عدد 

ذرت پخته                                            1 پیمانه

برنج پخته                                            2 پیمانه

كنسرو ماهی تن (روغن گرفته)                2 قوطی 185 گرمی

تخم مرغ همزده                                    2 عدد

نمك و فلفل                                         به میزان لازم

روغن زیتون                                          به میزان لازم

گوجه فرنگی مینیاتوری نیمه كرده            500 گرم

برگ شوید خرد كرده                             یك چهارم پیمانه

لیمو برای تزئین                                   به میزان لازم

روش تهیه كوكوی ماهی تن،‌ ذرت و برنج

ذرت، برنج، ماهی، تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا هربار به اندازة یك چهارم پیمانه از مایة كوكو را درون روغن بریزید و دو طرف آن را برشته كنید.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها و شوید را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اكنون كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی و لیمو بیارائید.   

 

برچسب ها: کوکو، مواد لازم كوكوی ماهی تن،‌ ذرت و برنج، روش تهیه كوكوی ماهی تن،‌ ذرت و برنج، کوکوی ماهی تن، دستور کوکو تعداد بازديد: 1130 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز