Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 23:40

9
آذر
كوكوی بوقلمون و كدو

كوكوی بوقلمون و كدو

كدو را در صافی بریزید، یك قاشق چایخوری نمك، روی آن بپاشید و 10 دقیقه كنار بگذارید.

فاطمه درویش

 

مواد لازم كوكوی بوقلمون و كدو

برای 20 عدد

كدو سبز رنده كرده                6 عدد (حدود 600 گرم)

نمك                                   2 قاشق چایخوری

سینه بوقلمون چرخكرده         500 گرم

فلفل سیاه                           یك چهارم قاشق چایخوری

پیازچه ریز خرد كرده               30 گرم

تخم مرغ                              1 عدد درشت

سیر له كرده                         2 حبه

پنیر خامه‌ای                         240 گرم

روغن زیتون برای سرخ كردن    به میزان لازم

روش تهیه كوكوی بوقلمون و كدو

كدو را در صافی بریزید، یك قاشق چایخوری نمك، روی آن بپاشید و 10 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه كدو را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا كدو را در كاسه مناسبی بریزید و بوقلمون، باقیمانده نمك، فلفل، پیازچه، تخم‌مرغ، سیر و پنیر خامه‌ای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. سپس هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده بردارید و در روغن داغ سرخ كنید. اینك كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: انواع کوکو، کوکو، مواد لازم كوكوی بوقلمون و كدو، روش تهیه كوكوی بوقلمون و كدو، كوكوی بوقلمون و كدو، کوکوی کدو، کوکوی بوقلمون، آشپزی با بوقلمون تعداد بازديد: 1080 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز