فاطمه درویش
مواد لازم كوكوی بوقلمون و كدو
برای 20 عدد
كدو سبز رنده كرده 6 عدد (حدود 600 گرم)
نمك 2 قاشق چایخوری
سینه بوقلمون چرخكرده 500 گرم
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
پیازچه ریز خرد كرده 30 گرم
تخم مرغ 1 عدد درشت
سیر له كرده 2 حبه
پنیر خامهای 240 گرم
روغن زیتون برای سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه كوكوی بوقلمون و كدو
كدو را در صافی بریزید، یك قاشق چایخوری نمك، روی آن بپاشید و 10 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه كدو را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا كدو را در كاسه مناسبی بریزید و بوقلمون، باقیمانده نمك، فلفل، پیازچه، تخممرغ، سیر و پنیر خامهای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. سپس هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده بردارید و در روغن داغ سرخ كنید. اینك كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.