Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:58

22
مهر
تخم‌مرغ نیمرو در فنجان سیب‌زمینی

تخم‌مرغ نیمرو در فنجان سیب‌زمینی

طرز تهیه یک غذای کامل برای صبحانه ای جالب

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 

برای 4 عدد

سیب‌زمینی درشت رنده كرده        400 گرم

روغن زیتون                                2 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                                به میزان لازم

روغن مایع                                 1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده        80 گرم

پیازچه‌ی خرد كرده                      2 قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده كرده                     4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                                    4 عدد متوسط

 روش تهیه

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و 4 كپسول كاغذی مافین به قطر 10 سانتیمتر و ارتفاع 4 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید، روغن زیتون، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا سیب‌زمینی را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای كه كف و دیواره‌ی قالب‌ها از سیب‌زمینی پوشیده شود. قالب‌ها را در فر قرار دهید و سیب‌زمینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائی‌رنگ شود. در این میان، روغن مایع را در تابه‌ی مناسبی بریزید و فلفل دلمه‌ای و پیازچه را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس این مخلوط را درون فنجان‌های سیب‌زمینی بریزید و روی هر كدام 1 قاشق سوپخوری پنیر بپاشید و یك عدد تخم‌مرغ بشكنید. اینك دوباره آنها را در فر قرار دهید و 8-12 دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانیكه تخم‌مرغ‌ها بپزد و سفیده‌اش ببندد، در فر نگه دارید. اكنون فنجان‌های سیب‌زمینی را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از كپسول جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی آسان، آشپزی با تخم مرغ، صبحانه با تخم مرغ، آشپزی ایرانی تعداد بازديد: 1566 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز