Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 16:39

31
شهریور
ته‌چيـن مرغ

ته‌چيـن مرغ

مرغ را همراه با پیاز، نمك و زردچوبه، در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش به یك‌سوم پیمانه كاهش یابد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم ته‌چيـن مرغ

برای 8- 10 نفر
مرغ 1/5 كیلوگرم 
پیاز خردكرده 1 عدد 
نمك و زردچوبه به میزان لازم 
برنج 5 پیمانه 
زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد 
ماست 200 گرم 
كره‌ی آب‌كرده یا روغن 150 تا 200 گرم 
زعفران حل كرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری 
خلال پسته و خلال بادام به میزان لازم

 

روش تهیه ته‌چيـن مرغ

مرغ را همراه با پیاز، نمك و زردچوبه، در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش به یك‌سوم پیمانه كاهش یابد. آن‌گاه استخوان‌های مرغ را جدا كنید و برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. سپس در كاسه‌ی مناسبی، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، ماست، كمی از آب مرغ، روغن، كره، زعفران و برنج را با هم مخلوط نمائید و مایه را به آرامی هم بزنید. اینك ظرف نسوز مناسبی، بردارید و نیمی از مایه‌ی ته‌چین را در آن بریزید و صاف كنید. حال تكه‌های مرغ را همراه با خلال‌پسته و بادام روی برنج بچینید و باقیمانده‌ی برنج را بیفزائید و با قاشق صاف و فشرده كنید. اكنون رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1/5 ساعت قرار دهید تا ته‌چین بپزد و برشته شود. حالا ته‌چین را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، برگردانید و مطابق با شكل تزئین كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، ته‌چيـن، مواد لازم ته‌چيـن، روش تهیه ته‌چيـن، ته‌چيـن مرغ تعداد بازديد: 1166 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز