اعظم گلزارمنش
مواد لازم تهچيـن مرغ
برای 8- 10 نفر
مرغ 1/5 كیلوگرم
پیاز خردكرده 1 عدد
نمك و زردچوبه به میزان لازم
برنج 5 پیمانه
زردهی تخممرغ 4 عدد
ماست 200 گرم
كرهی آبكرده یا روغن 150 تا 200 گرم
زعفران حل كرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
خلال پسته و خلال بادام به میزان لازم
روش تهیه تهچيـن مرغ
مرغ را همراه با پیاز، نمك و زردچوبه، در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش به یكسوم پیمانه كاهش یابد. آنگاه استخوانهای مرغ را جدا كنید و برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. سپس در كاسهی مناسبی، زردهی تخممرغها، ماست، كمی از آب مرغ، روغن، كره، زعفران و برنج را با هم مخلوط نمائید و مایه را به آرامی هم بزنید. اینك ظرف نسوز مناسبی، بردارید و نیمی از مایهی تهچین را در آن بریزید و صاف كنید. حال تكههای مرغ را همراه با خلالپسته و بادام روی برنج بچینید و باقیماندهی برنج را بیفزائید و با قاشق صاف و فشرده كنید. اكنون رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1/5 ساعت قرار دهید تا تهچین بپزد و برشته شود. حالا تهچین را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، برگردانید و مطابق با شكل تزئین كنید.