Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:17

2
شهریور
برگر مرغ با سس آلبالو

برگر مرغ با سس آلبالو

ابتدا در قابلمه‌ای آلبالو، آب پرتقال، فلفل دلمه‌ای و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزد و سس كمی غلیظ شود. حال قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سس سرد شود.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم برگر مرغ با سس آلبالو

آلبالوی هسته گرفته        100 گرم

آب پرتقال                      50 میلی لیتر

فلفل دلمه قرمز خرد كرده  یك چهارم عدد

شكر قهوه‌ای                  40 گرم

گردوی خرد كرده             150 گرم

آب و پوست رنده لیمو      1 عدد

نمك                             یك چهارم قاشق سوپخوری

سینه مرغ چرخ كرده        700 گرم

پنیر موزارلا                    80  گرم

پودر فلفل سیاه             نصف قاشق چایخوری

نمك                            یك قاشق چایخوری

 

روش تهیه برگر مرغ با سس آلبالو

ابتدا در قابلمه‌ای آلبالو، آب پرتقال،  فلفل دلمه‌ای و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزد و سس كمی غلیظ شود. حال قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سس سرد شود. سپس گردو، آب و پوست لیمو و نمك را به سس بیفزایید و كمی هم بزنید تا مخلوط شود. اكنون سینه مرغ را ورز دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید وكنار بگذارید. پنیر را نیز 4 قسمت كنید. حالا هر قسمت از مرغ چرخ كرده را در كف دست پهن كنید نمك و فلفل بزنید مقداری از پنیر را داخل آن بگذارید و اطرافش را ببندید و بصورت برگر درآورید. سپس آنها را در سینی گریل یا در روغن سرخ كنید و با سس آلبالو تزیین كنید.

 

برچسب ها: برگر، برگر مرغ با سس آلبالو، روش تهیه برگر، برگر مرغ، سس آلبالو تعداد بازديد: 1227 تعداد نظرات: 0

شما هم می‌توانید این غذای خوشمزه را درست کنید و نظرتان را برایمان ارسال بفرمایید.

فیلم روز
تصویر روز