تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم برگر مرغ با سس آلبالو
آلبالوی هسته گرفته 100 گرم
آب پرتقال 50 میلی لیتر
فلفل دلمه قرمز خرد كرده یك چهارم عدد
شكر قهوهای 40 گرم
گردوی خرد كرده 150 گرم
آب و پوست رنده لیمو 1 عدد
نمك یك چهارم قاشق سوپخوری
سینه مرغ چرخ كرده 700 گرم
پنیر موزارلا 80 گرم
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمك یك قاشق چایخوری
روش تهیه برگر مرغ با سس آلبالو
ابتدا در قابلمهای آلبالو، آب پرتقال، فلفل دلمهای و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزد و سس كمی غلیظ شود. حال قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سس سرد شود. سپس گردو، آب و پوست لیمو و نمك را به سس بیفزایید و كمی هم بزنید تا مخلوط شود. اكنون سینه مرغ را ورز دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید وكنار بگذارید. پنیر را نیز 4 قسمت كنید. حالا هر قسمت از مرغ چرخ كرده را در كف دست پهن كنید نمك و فلفل بزنید مقداری از پنیر را داخل آن بگذارید و اطرافش را ببندید و بصورت برگر درآورید. سپس آنها را در سینی گریل یا در روغن سرخ كنید و با سس آلبالو تزیین كنید.