Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 03:21

1
اسفند
املت قارچ و پيازچه

املت قارچ و پيازچه

تخم مرغ‌ها، شير، جعفری، خردل، نمك، سس ووسترشاير و فلفل را در ظرف مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا رنگش روشن شود. آن‌گاه كره را در تابة مناسبی بريزيد و روی حرارت آب كنيد.

سرور چاووشی

 

 

تخم مرغ                                6 عدد
شير                                     80  ميلي ليتر (يك‌سوم پيمانه)
برگ جعفری خرد كرده               1 قاشق سوپخوری
خردل                                   يك دوم قاشق چايخوری
نمك                                     يك چهارم قاشق چايخوری
سس ووستر شاير                   يك چهارم قاشق چايخوری
فلفل سياه                            به ميزان لازم
كره                                     2 قاشق سوپخوری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده              يك و يك دوم پيمانه
پيازچة خرد كرده                     1 قاشق سوپخوری
پيازچة خرد كرده براي تزئين       به ميزان لازم
 

روش تهیه

تخم مرغ‌ها، شير، جعفری، خردل، نمك، سس ووسترشاير و فلفل را در ظرف مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا رنگش روشن شود. آن‌گاه كره را در تابة مناسبی بريزيد و روی حرارت آب كنيد.

سپس قارچ و پيازچه را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا مخلوط تخم مرغ را درون تابه بريزيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها ببندد. اينك تخم‌مرغ را هم بزنيد تا قدری خرد شود. مراقب باشيد املت خشك نشود! حالا املت را برای صبحانه در ظرف مناسبی بريزيد و با پيازچه بيارائيد.

 

 

 

برچسب ها: هنرآشپزی، املت قارچ، املت قارچ با پیازچه، آشپزی با قارچ، املت قارچ با سیر و پیازچه، طرز تهیه املت با پیازچه، املت سبزیجات تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز