سرور چاووشی
تخم مرغ 6 عدد
شير 80 ميلي ليتر (يكسوم پيمانه)
برگ جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
خردل يك دوم قاشق چايخوری
نمك يك چهارم قاشق چايخوری
سس ووستر شاير يك چهارم قاشق چايخوری
فلفل سياه به ميزان لازم
كره 2 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهای خرد كرده يك و يك دوم پيمانه
پيازچة خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
پيازچة خرد كرده براي تزئين به ميزان لازم
روش تهیه
تخم مرغها، شير، جعفری، خردل، نمك، سس ووسترشاير و فلفل را در ظرف مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا رنگش روشن شود. آنگاه كره را در تابة مناسبی بريزيد و روی حرارت آب كنيد.
سپس قارچ و پيازچه را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا مخلوط تخم مرغ را درون تابه بريزيد و بگذاريد تخممرغها ببندد. اينك تخممرغ را هم بزنيد تا قدری خرد شود. مراقب باشيد املت خشك نشود! حالا املت را برای صبحانه در ظرف مناسبی بريزيد و با پيازچه بيارائيد.