لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 8 عدد
خمیر هزار ورق (میل فوی) 2 ورق
فلفل دلمهای قرمز كبابی كرده و پوست كنده 300 گرم
اسفناج ریز خرد كرده و تفت داده 250 گرم
پنیر سفید خرد كرده 120 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه تارتلت پنير و اسفناج
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه با برشگر به قطر 9 سانتیمتر، 8 دایره از خمیر ببرید و در سینی فر بچینید. سپس فلفل دلمهای را با برشگر به قطر 5/8 سانتیمتر قالب بزنید و 8 دایره از آن درآورید. حالا باقیمانده فلفل دلمهای را ریز خرد كنید و كنار بگذارید. آب اضافی اسفناج را كاملا بگیرید و آن را با پنیر و فلفل دلمهای خرد كرده، مخلوط كنید.
اكنون روی خمیرها را با این مخلوط بپوشانید و رویشان قدری روغن زیتون بپاشید. اینك تارتلتها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید و پس از خنك شدن، در بستهبندی مناسبی قرار دهید.