Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:40

28
مهر
تارتلت پنير و اسفناج

تارتلت پنير و اسفناج

روش تهیه تارتلت پنير و اسفناج

لیلا آیانی صفت

 

 مواد لازم برای 8 عدد

خمیر هزار ورق (میل فوی)                             2 ورق

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی كرده و پوست كنده     300 گرم

اسفناج ریز خرد كرده و تفت داده                     250 گرم

پنیر سفید خرد كرده                                     120 گرم

روغن زیتون                                                1 قاشق سوپخوری 

روش تهیه تارتلت پنير و اسفناج

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه با برشگر به قطر 9 سانتیمتر، 8 دایره از خمیر ببرید و در سینی فر بچینید. سپس فلفل دلمه‌ای را با برشگر به قطر 5/8 سانتیمتر قالب بزنید و 8 دایره از آن درآورید. حالا باقیمانده فلفل دلمه‌ای را ریز خرد كنید و كنار بگذارید. آب اضافی اسفناج را كاملا بگیرید و آن را با پنیر و فلفل دلمه‌ای خرد كرده، مخلوط كنید.

اكنون روی خمیرها را با این مخلوط بپوشانید و رویشان قدری روغن زیتون بپاشید. اینك تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید و پس از خنك شدن، در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: تارتلت، تارتلت پنير، تارتلت پنير و اسفناج، مواد لازم تارتلت پنير و اسفناج، روش تهیه تارتلت پنير و اسفناج تعداد بازديد: 992 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز