مهديس رحيميان
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 500 گرم
بیكینگپودر دو و یكدوم قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
فلفل یكچهارم قاشق چایخوری
كره 60 گرم
پنیر گودا یا چدار رنده كرده 100 گرم
جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 1 عدد
شیر 375 میلیلیتر (یكو یكدوم پیمانه)
آرد، بیكینگپودر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و در كاسة مناسبی بریزید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید و بعد پنیر، جعفری و پیاز را اضافه كنید.
سپس تخممرغ و شیر را درون این مواد بریزید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به ضخامت یك سانتیمتر، باز كنید و با برشگر گرد به قطر 5 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید.
اكنون خمیرها را در سینی بچینید، رویشان تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 220 درجة سانتیگراد، بپزید. اینك اسكُن را برای پذیرائی در سبد یا ظرف زیبائی بچینید.