Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:36

1
اسفند
اسکن با پنير و پياز

اسکن با پنير و پياز

آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و در كاسة مناسبی بریزید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید و بعد پنیر، جعفری و پیاز را اضافه كنید.

مهديس رحيميان

 

مواد لازم برای 6 نفر

آرد                                   500 گرم

بیكینگ‌پودر                         دو و یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                                1 قاشق چایخوری

فلفل                               یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره                                60 گرم

پنیر گودا یا چدار رنده كرده    100 گرم

جعفری خرد كرده                 1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                      1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده                    1 عدد

شیر                                375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم پیمانه)

 

آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و در كاسة مناسبی بریزید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید و بعد پنیر، جعفری و پیاز را اضافه كنید.

سپس تخم‌مرغ و شیر را درون این مواد بریزید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به ضخامت یك سانتیمتر، باز كنید و با برشگر گرد به قطر 5 سانتیمتر  دایره‌هائی از خمیر ببرید.

اكنون خمیرها را در سینی بچینید، رویشان تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 220 درجة سانتیگراد، بپزید. اینك اسكُن را برای پذیرائی در سبد یا ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزی، دسر، شیرینی پزی، انواع اسکن، اسکن با پنير و پياز تعداد بازديد: 984 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز