اعظـــم گلزارمنش
مواد لازم برای 32 عدد
كره آبكرده 150 گرم
مخلوط سبزی 600 گرم
(ترهفرنگی، هویج، شلغم، جوانهماش،...)
پیازچه خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روغن كنجد 50 میلیلیتر
زنجفیل ریز خرد كرده 30 گرم
سیر ریز خرد كرده 1 حبه
كنجد بو داده 2 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
خمیر فیلو 10 ورق
روش تهیه
دو سینی مخصوص فر را با كره آبكرده چرب كنید و سبزیها را به خلالهای دوونیم میلیمتری خرد كنید. آنگاه پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روغن كنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. سبزیها را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.
سپس زنجفیل، سیر، كنجد و سویا سس را افزوده و 1دقیقه تفت دهید و اندكی نمك و فلفل بزنید. اكنون این مخلوط را كنار بگذارید تا كاملا خنك شود. اینك فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و یكی از خمیرهای فیلو را روی میز كار بگذارید و رویش كره آبكرده بمالید.
آنگاه خمیر دیگری رویش بگذارید و دوباره كره بمالید. به همین ترتیب باقیمانده خمیر فیلو را دو تا دوتا روی هم بگذارید و بین آنها كره بمالید. اكنون هر خمیر را به 9 مستطیل 9×15 سانتیمتری ببرید و روی عرض هر خمیر، یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، بگذارید.
سپس خمیر را از دو لبه آن، روی مایه میانی تا كنید و بعد آن را بپیچید و رول كنید. رولها را در سینی بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه یا تا زمانیكه ترد و طلائیرنگ شود، در فر بپزید. در صورت دلخواه میتوانید اسپرینگ رول را با سویا سس یا سس چیلی شیرین میل كنید