ساندويچ ميگو با سس آواكادو
مواد لازم برای 2 نفر
سس گوجهفرنگی خانگی........................30 میلیلیتر
نمك.................................................... به مقدار كم
میگوی خام پاككرده............................... 200 گرم
روغن زیتون ..........................................1 قاشق چایخوری
نان باگت............................................. 1 عدد
كاهو ..................................................به مقدار لازم
پنیر سفید خرد كرده............................ 50 گرم
مواد لازم برای تهیه سس آواكادو:
آواكادوی پوست گرفته و خرد كرده...... 1 نصفه
ماست كمچرب............................... 60 میلیلیتر
جعفری خرد كرده ...........................1 قاشق چایخوری
شوید خرد كرده............................. 1 قاشق چایخوری
پاپریكا .........................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر پیاز..................................... یكچهارم قاشق چایخوری
سیر له كرده ..............................1 حبه
آبلیموی تازه.............................. 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل ..............................به مقدار كم
روش تهیه
سس گوجهفرنگی و نمك را در كاسهای با همزن با هم مخلوط كنید. سپس میگو را در كاسه متوسطی قرار دهید و با 2 قاشق سوپخوری از مخلوط سس گوجهفرنگی و روغن زیتون مخلوط كنید، به طوری كه تمام میگوها به سس آغشته شوند.
آنگاه آن را كنار بگذارید. بقیه سس را نگه دارید. برای تهیه سس آواكادو همه مواد را در مخلوطكن یا دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
گریل را روشن كنید و هر طرف میگو را حدود 2 دقیقه گریل كنید تا صورتی شود. حالا میگوهای برشته را با چند قاشق سوپخوری از سس باقیمانده مخلوط كنید. نانها را 2 دقیقه روی سینی فر بگذارید تا لبههای آنها طلایی شود.
سپس از فر خارج كنید و هر كدام را از طول نصف كنید. آنگاه سس آواكادو را به طور یكنواخت روی هر نان بمالید. كاهو را روی نان بگذارید و پنیر بریزید. حالا میگو را در یك لایه روی آن قرار دهید. در صورت تمایل كمی دیگر پنیر بریزید و قسمت روئی نان را روی ساندویچ بگذارید. ساندویچ را به دو نیم ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.