ساندويچ به شكل بستني قيفی
در ایام نوروز، شرکت در مهمانیها و وجود غذاهای متنوع ممکن است باعث غفلت در مصرف سالاد و سبزی شود که حاصل آن یبوست و دلپیچه در کودکان است، بنابراین دقت کنید کودکان در دو وعده شام و ناهار حتما از غلات كامل مانند نانهای سبوسدار و سبزی خوردن و سالاد استفاده کنند؛ همچنین برای پیشگیری از یبوست در ترکیب آجیل نوروزی انجیر خشک، انواع آلو و توت خشک را به کار ببرید و نیز در طبخ غذاها از انواع حاوی سبزیجات مانند خورش قورمه سبزی، خورش ریواس یا کرفس، کوکو سبزی و دورچین لوبیا سبز، هویج، کدو و گلکلم کمک بگیرید.
مواد لازم
نان سفید ............................................. 1 برش
نان چاودار (سیاه) ...................................1 برش
نان كامل گندم .......................................1 برش
تكههای سبزیجات رنگی برای تزئین.......... به میزان لازم
هویج برای تزئین................................... به میزان لازم
مواد لازم میانی:
سینه مرغ پخته و خرد كرده ................50 گرم
روغن زیتون ....................................1 قاشق چایخوری
پنیر سفید خرد كرده ........................1 قاشق سوپخوری
خلال بادام.................................... 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
لبه نانها را جدا كنید و هر برش نان را به دو قسمت تقسیم كنید. سپس از نان گندم كامل، به شكل یك مثلث بزرگ برش بزنید. از نان سفید نیز مانند شكل برش بزنید، به طوری كه روی پایه بستنی قرار بگیرد آنگاه از نان چاودار به شكل بالای بستنی برش بزنید. به طوری كه روی قسمت سفید جا بیفتد. از مواد میانی فراهم كرده روی نان بمالید و كل آن را در بشقاب قرار دهید. حالا از هویج، به صورت تكههای باریك ببرید و مانند شكل، روی پایه بستنی قرار دهید. اكنون از سبزیجات رنگی مختلف مانند تربچه، كرفس، فلفل دلمهای زرد و نارنجی، به صورت تكههای كوچك ببرید و بستنی و بشقاب را با آنها تزئین كنید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.