معصومه فلاح كاظمی؛ كارشناس تغذیه
مواد لازم (برای 4 نفر)
شکر 400 گرم
بادام 400 گرم
کره 100 گرم
گلاب یک استکان
روش تهیه
شکر و گلاب را مخلوط کرده روی آتش بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود سپس بادام خشک را در شکر ریخته هم بزنید و آن قدر هم زدن را ادامه دهید تا دوباره شکر که حل شده بود سفید شده و دوباره کریستالی شود.
ظرف را از روی شعله بردارید تا جایی که میتوانید بادامها را از شکر جدا کنید و شکر بدون بادام را با کره روی آتش بگذارید تا کره آب شود و شکر در کره سرخ شود بعد بادام را بریزید و هم بزنید تا تمام بادامها با شکر مخلوط شود.
یک سینی را چرب کنید و مواد را در آن بریزید.کمی که خنک شد بادام سوخته آماده است فقط کافی است با دست کمی تکه تکه شود.
در این شیرینی میتوان به جای شكر از عسل استفاده نمود.