Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:45

25
اردیبهشت
بادام سوخته - گیلان

بادام سوخته - گیلان

روش تهیه شیرینی بادام سوخته

معصومه فلاح كاظمی؛ كارشناس تغذیه

 

 

 

 مواد لازم (برای 4 نفر)

شکر             400 گرم

بادام             400 گرم 

کره              100 گرم

گلاب            یک استکان

روش تهیه

شکر و گلاب را مخلوط کرده روی آتش بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود سپس بادام خشک را در شکر ریخته هم بزنید و آن قدر هم زدن را ادامه دهید تا دوباره شکر که حل شده بود سفید شده و دوباره کریستالی شود. 

ظرف را از روی شعله بردارید تا جایی که می‌توانید بادام‌ها را از شکر جدا کنید و شکر بدون بادام را با کره روی آتش بگذارید تا کره آب شود و شکر در کره سرخ شود بعد بادام را بریزید و هم بزنید تا تمام بادام‌ها با شکر مخلوط شود. 

یک سینی را چرب کنید و مواد را در آن بریزید.کمی که خنک شد بادام سوخته آماده است فقط کافی است با دست کمی تکه تکه شود.

در این شیرینی می‌توان به جای شكر از عسل استفاده نمود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، آشپزی با شیرینی، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، بادام سوخته، شیرینی بادام سوخته تعداد بازديد: 3390 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز