Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:40

26
اسفند
پرپوله

پرپوله

طرز تهیه پرپوله

پرپوله

 

 

مواد لازم برای ۴ تا۵ نفر

عدس...........................۲ پیمانه

آب..............................۸ پیمانه

نمك ..........................به مقدار لازم

آرد  ...........................۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)

پیاز متوسط................۲ عدد

زردچوبه ....................به مقدار لازم

فلفل قرمز ................۱ قاشق چایخوری

مرزه‌ی خشك.............۲ قاشق سوپخوری

روغن........................۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

عدس را با ۸ پیمانه آ‌ب و كمی نمك روی اجاق بگذارید تا بپزد.

سپس آ‌رد را داخل سینی متوسطی بریزید و مقداری آ‌ب به صورت پاشیدنی روی آ‌ن بپاشید تا خمیر نسبتا سفتی به دست آ‌ید.

آ‌نگاه از خمیر گلوله‌هائی كوچك به اندازه‌ی یك بند انگشت و به قطر نیم سانتیمتر بردارید و داخل سینی پهن كنید و نیم ساعت در هوای آ‌زاد قرار دهید تا خشك شوند. پرپوله‌ی آ‌ماده را - كه باید به اندازه‌ی یك پیمانه‌ی پر باشد - كنار بگذارید و در آ‌خر به غذا اضافه نمائید تا برای مدت ۱۵ دقیقه با هم بجوشند.

آ‌ن را مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند. اكنون پیاز را به صورت ریز خرد و سرخ كنید. زردچوبه و فلفل را نیز به پیازداغ بیفزائید. سپس آ‌ن را به عدس پخته اضافه كنید. نیمی از مرزه‌ی خشك را داخل غذا بریزید و با بقیه‌ی آ‌ن و یك قاشق پیازداغ، سطح روی پرپوله را تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پرپوله تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز