Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:30

26
اسفند
کتلت مرغ

کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ

کتلت مرغ

 

 

مواد لازم برای۶تا۸نفر

سینه‌ی مرغ......................۵۰۰گرم

سیب‌زمینی......................۷۵۰گرم

پیاز.................................۲۵۰ گرم

سیر..................................۱ حبه

آرد سوخاری......................۲ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل.......................به مقدار لازم

زعفران آبكرده..................۱ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ..........................۱ عدد

روغن............................به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

سینه‌ی مرغ را تمیز و چرخ كنید. سپس سیب‌زمینی را بپزید و آن را چرخ نمائید. پیاز و سیر را نیز رنده كنید. آنگاه آرد سوخاری را با نمك، فلفل و زعفران به سینه‌ی مرغ، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ،  پیاز و سیر بیفزائید و خوب ورز دهید. اگر مایه سفت شد، پیاز رنده شده و اگر مایه شل بود، آرد سوخاری بیفزائید. اكنون روغن را در تابه‌ای نچسب داغ كنید. حالا هر بار از مایه به اندازه‌ی یك نارنگی بردارید، در كف دست پهن كنید و در روغن بیندازید و دو طرف آن را سرخ نمائید.

یادآوری: با استفاده از قالب‌های مختلف، می‌توان از این مایه شكل‌های متفاوت تهیه كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کتلت مرغ تعداد بازديد: 712 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز