کتلت مرغ
مواد لازم برای۶تا۸نفر
سینهی مرغ......................۵۰۰گرم
سیبزمینی......................۷۵۰گرم
پیاز.................................۲۵۰ گرم
سیر..................................۱ حبه
آرد سوخاری......................۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل.......................به مقدار لازم
زعفران آبكرده..................۱ قاشق چایخوری
تخممرغ..........................۱ عدد
روغن............................به مقدار لازم
روش تهیه :
سینهی مرغ را تمیز و چرخ كنید. سپس سیبزمینی را بپزید و آن را چرخ نمائید. پیاز و سیر را نیز رنده كنید. آنگاه آرد سوخاری را با نمك، فلفل و زعفران به سینهی مرغ، سیبزمینی، تخممرغ، پیاز و سیر بیفزائید و خوب ورز دهید. اگر مایه سفت شد، پیاز رنده شده و اگر مایه شل بود، آرد سوخاری بیفزائید. اكنون روغن را در تابهای نچسب داغ كنید. حالا هر بار از مایه به اندازهی یك نارنگی بردارید، در كف دست پهن كنید و در روغن بیندازید و دو طرف آن را سرخ نمائید.
یادآوری: با استفاده از قالبهای مختلف، میتوان از این مایه شكلهای متفاوت تهیه كرد.