Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:35

26
اسفند
شامی سبزیجات

شامی سبزیجات

طرز تهیه شامی سبزیجات

شامی سبزیجات

 

 

مواد لازم برای۸ نفر

سبزی شامی...................................از هر كدام یك دسته

(جعفری، اوجی، زلنگ، انارریجه، شوید و برگ سیر)

سیب‌زمینی متوسط..........................۲ عدد

پیاز متوسط.....................................۱ عدد

گوشت چرخكرده............................۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ  .....................................۲ عدد

نمك، فلفل و زردچوبه....................به مقدار لازم

روغن مایع سرخ‌كردنی ................به مقدار لازم

آب نارنج ...................................به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

ابتدا سبزی را تمیز كنید، خوب بشوئید. بعد روی سطحی پهن كنید تا آبش كاملا كشیده شود. سپس آن را چرخ كنید. سیب‌زمینی را نیز به صورت خام پوست بگیرید و به صورت ریز رنده كنید و بفشارید تا آبش گرفته شود. پیاز را هم رنده كنید و آب آن را بگیرید.

حالاگوشت چرخكرده را با تخم‌مرغ خوب مخلوط كنید و بعد سیب‌زمینی و پیاز را به آن بیفزائید. در آخر، سبزی‌، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه نمائید و خوب ورز دهید. اكنون در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. از مایه‌ی شامی، گلوله‌های كوچكی بردارید و در كف دست پهن كنید.

حالا وسط آنها را سوراخ و در روغن داغ سرخ كنید. پس از سرخ كردن تمام شامی‌ها، آنها را در كف تابه بچینید و مقداری آب نارنج رویش بریزید. اینك در تابه را بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا آب نارنج به خورد شامی‌ها برود و مزه‌دار شود. حالا شامی‌ها را در ظرف بچینید و مورد استفاده قرار دهید.

یادآوری: چنانچه سبزی تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از سبزی‌های خشك هم استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شامی سبزیجات تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز