دمپخت محلی
مواد لازم برای ۴تا۶ نفر
گوشت گوسفند با استخوان...................نیمكیلوگرم
پیاز...................................................۲ عدد
نمك، زردچوبه و فلفل سیاه .................به مقدار لازم
عدس............................................۳۰۰ گرم
روغن...........................................به مقدار لازم
برنج ............................................نیم كیلوگرم
پودر زیرهی سیاه ...........................یك قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا گوشت را با یك عدد پیاز، مقداری آب و كمی نمك و زردچوبه بپزید. عدس را نیز جداگانه بپزید. سپس ۱ عدد پیاز را خرد كنید و در روغن سرخ نمائید (پیازداغ). برنج را هم بخیسانید. وقتی گوشت و عدس پخت، در قابلمهای هر دو را با هم مخلوط و پیازداغ را اضافه كنید. برنجی را هم كه از یك ساعت قبل خیساندهاید، پس از خالی كردن آب روی آن، به عدس و گوشت بیفزائید. اكنون بقیهی ادویه (زردچوبه، فلفل سیاه، نمك و زیرهی سیاه) و ۲ قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه كنید. توجه داشته باشید كه باید به اندازهی یك بند انگشت آب روی برنج باشد. حالا حرارت را متوسط كنید (مانند كته). وقتی آب برنج تمام شد، آن را به مدت یك ساعت و نیم دم كنید.