Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:20

26
اسفند
دمپخت محلی

دمپخت محلی

طرز تهیه دمپخت محلی

دمپخت محلی

 

 

مواد لازم برای ۴تا۶ نفر

گوشت گوسفند با استخوان...................نیم‌كیلوگرم

پیاز...................................................۲ عدد

نمك، زردچوبه و فلفل سیاه .................به مقدار لازم

عدس............................................۳۰۰ گرم

روغن...........................................به مقدار لازم

برنج ............................................نیم كیلوگرم

پودر زیره‌ی سیاه ...........................یك قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا گوشت را با یك عدد پیاز، مقداری آب و كمی نمك و زردچوبه بپزید. عدس را نیز جداگانه بپزید. سپس ۱ عدد پیاز را خرد كنید و در روغن سرخ نمائید (پیازداغ). برنج را هم بخیسانید. وقتی گوشت و عدس پخت، در قابلمه‌ای هر دو را با هم مخلوط و پیازداغ را اضافه كنید. برنجی را هم كه از یك ساعت قبل خیسانده‌اید، پس از خالی كردن آب روی آن، به عدس و گوشت بیفزائید. اكنون بقیه‌ی ادویه (زردچوبه، فلفل سیاه، نمك و زیره‌ی سیاه) و ۲ قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه كنید. توجه داشته باشید كه باید به اندازه‌ی یك بند انگشت آب روی برنج باشد. حالا حرارت را متوسط كنید (مانند كته). وقتی آب برنج تمام شد، آن را به مدت یك ساعت و نیم دم كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دمپخت محلی تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز