خوراك پاستا با ميگو و پنير
شایعترین آلرژی به مواد غذایی در میان کودکان مربوط به شیر و محصولات گاوی است. آلرژی به شیر گاو در بچهها علائمی نظیر نفخ، وجود رگههای خون در مدفوع یا رشد ناکافی را نیز ممکن است ایجاد کند. به همین دلیل، دادن شیر گاو زیر یکسال به کودکان ممنوع است و شیر مادر بهترین تغذیه برای کودک تا 2 سالگی میباشد که طی 6 ماه نخست تولد باید تغذیه انحصاری با شیر مادر باشد که خود در مقابل آلرژیهای غذایی مصونیت نیز ایجاد میکند.
مواد لازم برای 2 نفر
پاستای شكلدار ..............................70 گرم
شیر .............................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پودر رزماری.................................... یك چهارم قاشق چایخوری
پودر آویشن ...................................یكچهارم قاشق چایخوری
سیر له كرده.................................1 حبه
پنیر فتای خرد كرده........................30 گرم
میگوی تمیز كرده..........................100 گرم
خرده نان......................................1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده كرده ..................1 قاشق سوپخوری
كره آبكرده ................................. 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. 2 كاسه نسوز را كمی چرب كنید. در یك قابلمه آب و نمك بریزید و آن را به جوش بیاورید و پاستا را در آن بپزید. سپس پاستا را آبكشی كنید.
آنگاه شیر، رزماری، آویشن و سیر را در تابه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی شش دقیقه بجوشانید. اكنون پاستای آبكشی كرده را به مخلوط شیر بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا پنیر فتا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا پنیر آب شود. سپس میگو را بیفزائید و حدود 1 دقیقه بپزید تا میگوها كمی صورتیرنگ شوند. آنگاه مخلوط حاصل را بین دو ظرف نسوز تقسیم كنید و از مخلوط خردهنان، پنیر پارمسان و كره روی خوراك بریزید و خوراك را 10 دقیقه در فر بپزید تا خرده نانها طلائیرنگ شوند.