سوپ گوجه فرنگی برشته و تورتلینی
مواد لازم برای 2-4 نفر :
گوجهفرنگی خرد كرده....................................125 گرم
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده.............................1 نصفه
پیاز پوست گرفته و خرد كرده ............................1 عدد متوسط
سیر پوست گرفته...........................................1 حبه
روغن زیتون....................................................2 قاشق چایخوری
آب مرغ ........................................................1 پیمانه
تورتلینی.......................................................50گرم
نمك و فلفل سیاه ........................................به مقدار كم
ریحان خرد كرده ...........................................2 قاشق سوپخوری
پنیر فتای خرد كرده........................................2 قاشق سوپخوری
برگ ریحان برای تزئین.....................................به مقدار لازم
روش تهیه :
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. گوجهفرنگی، فلفل، پیاز و سیر را در سینی نسوز مناسبی قرار دهید و روی تمام سبزیجات، روغن زیتون بپاشید و آنها را حدود 15 تا 25 دقیقه در فر برشته كنید تا نرم و طلائیرنگ شوند.
سپس در یك قابلمه متوسط، آب مرغ و سبزیجات برشته را بریزید و بپزید. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و همینكه سوپ خنك شد در مخلوطكن بریزید تا پوره شود. اینك سوپ را به قابلمه برگردانید؛ تورتلینی، نمك، فلفل و ریحان را به آن اضافه كنید و روی حرارت بگذارید تا تورتلینی بپزد.
سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر فتا و برگ ریحان بیارائید.
یادآوری: تورتلینی نوعی پاستای پر كرده با گوشت یا سبزیجات است كه با همین نام در سوپرماركتها عرضه میگردد. اگر تورتلینی در دسترستان نبود از راویولی و یا انواع پاستای شكلدار استفاده كنید.