Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:47

24
اسفند
پوره سیب و اسفناج

پوره سیب و اسفناج

طرز تهیه پوره سیب و اسفناج

پوره سیب و اسفناج

 

 

مواد لازم برای 200 گرم :

 

سیب....................................1 عدد كوچك

برگ اسفناج ..........................یك‌چهارم پیمانه

كدو......................................1 نصفه

برگ جعفری...........................20 گرم

زنجفیل تازه و رنده كرده ...........یك هشتم قاشق چایخوری

روش تهیه :

 

تمام مواد لازم را بشوئید. در یك ظرف متوسط، آب را به جوش بیاورید. در این هنگام، سیب را با پوست به چهار قسمت تقسیم كنید. سپس كدو را به صورت قطعات 2سانتیمتری خرد كنید. آنگاه سیب و كدو را 5 دقیقه بخارپز كنید. 3 تا 5 دقیقه صبر كنید تا خنك شود. حالا تمام مواد لازم را در مخلوط‌كن بریزید و زنجفیل رنده كرده را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پوره سیب و اسفناج تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز