پوره سیب و اسفناج
مواد لازم برای 200 گرم :
سیب....................................1 عدد كوچك
برگ اسفناج ..........................یكچهارم پیمانه
كدو......................................1 نصفه
برگ جعفری...........................20 گرم
زنجفیل تازه و رنده كرده ...........یك هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه :
تمام مواد لازم را بشوئید. در یك ظرف متوسط، آب را به جوش بیاورید. در این هنگام، سیب را با پوست به چهار قسمت تقسیم كنید. سپس كدو را به صورت قطعات 2سانتیمتری خرد كنید. آنگاه سیب و كدو را 5 دقیقه بخارپز كنید. 3 تا 5 دقیقه صبر كنید تا خنك شود. حالا تمام مواد لازم را در مخلوطكن بریزید و زنجفیل رنده كرده را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.