Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:28

23
اسفند
ترشی میوه

ترشی میوه

طرز تهیه ترشی میوه

ترشی میوه

 

 

مواد لازم :

 

سیب سبز......................................2 عدد

هلوی سفت ..................................4 عدد

گلابی ..........................................2 عدد

گیلاس........................................10 عدد

آلبالو..........................................10 عدد

زردآلوی سفت..............................5 عدد

زالزالك......................................10 عدد

انگور بی‌دانه (سفید و قرمز).......200 گرم

آلو بخارای خشك.......................5 عدد

سركه...................................نیم لیتر

تمرهندی ............................350 گرم

شكر...................................150-200 گرم

ادویه*................................از هر كدام 5 عدد

* شامل (هل سبز، هل سفید و میخك)

 

روش تهیه :

 

سیب، هلو و گلابی را بشوئید و به صورت درشت خرد ‌كنید و روی پارچه، رطوبت آن‌ها را بگیرید. حالا گیلاس، آلبالو، زردآلو، زالزالك و انگور بی‌‌دانه را پس از شستن، خرد نمائید و روی پارچه خشك كنید. آلو را نیز پس از تمیز كردن، به مدت یك ساعت داخل سركه بخیسانید. تمر هندی را نیز به مدت یك ساعت درون سركه بخیسانید سپس آن را صاف كرده و با بقیه‌ی مواد بجوشانید. بعد شكر را به آن بیفزائید و به مدت پنج دقیقه بجوشانید. سپس شعله را خاموش سازید و ادویه‌ها را به آن اضافه ‌كنید (ادویه‌ها را نسائید). اكنون مواد مرحله‌ی اول و مرحله‌ی دوم را به مخلوط آلو، تمر هندی سركه و شكر بیفزائید و بعد از جوشاندن، مواد را در داخل ظرف سرامیكی بریزید، درِ آن را با پارچه بپوشانید و در جای خنك بگذارید.

یادآوری: بهتر است اگر در شیشه‌های استریل شده ترشی را نگهداری می‌كنید حتما در یخچال قرار دهید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی میوه تعداد بازديد: 820 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز