Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:01

23
اسفند
املت شیر با قارچ و پنیر

املت شیر با قارچ و پنیر

طرز تهیه املت شیر با قارچ و پنیر

املت شیر با قارچ و پنیر

 

 

مواد لازم برای 2 نفر :

 

تخم‌مرغ  ................................3 عدد

نمك و فلفل  ...........................به میزان لازم

شیر  ....................................(125 میلی لیتر) یك‌دوم پیمانه

كره.......................................30 گرم

فلفل دلمه‌ی ریز كرده  .............3 قاشق سوپخوری

قارچ ریز خردكرده ....................3 قاشق سوپخوری

پنیر كشدار رنده شده ..............100 گرم

 

روش تهیه :

 

تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل، به كمك چنگال خوب بزنید. شیر را نیز اضافه كنید و دوباره اندكی مخلوط نمائید.

كره را در تابه‌ای ذوب كنید و مواد بالا را در تابه بریزید و درِ آن را بگذارید و با حرارت ملایم، املت را بپزید، به گونه‌ای كه سطح آن نرم باشد.

اینك قارچ و فلفل دلمه‌ای را روی آن بریزید و رویش پنیر بپاشید. دوباره در ظرف را ببندید و بگذارید پنیر ذوب شود. سپس از لبه آن را رول كنید و در دیس قرار دهید و بعد برش بزنید و در صورت تمایل با نان میل نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، املت شیر با قارچ و پنیر تعداد بازديد: 1206 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز