املت شیر با قارچ و پنیر
مواد لازم برای 2 نفر :
تخممرغ ................................3 عدد
نمك و فلفل ...........................به میزان لازم
شیر ....................................(125 میلی لیتر) یكدوم پیمانه
كره.......................................30 گرم
فلفل دلمهی ریز كرده .............3 قاشق سوپخوری
قارچ ریز خردكرده ....................3 قاشق سوپخوری
پنیر كشدار رنده شده ..............100 گرم
روش تهیه :
تخممرغها را همراه با نمك و فلفل، به كمك چنگال خوب بزنید. شیر را نیز اضافه كنید و دوباره اندكی مخلوط نمائید.
كره را در تابهای ذوب كنید و مواد بالا را در تابه بریزید و درِ آن را بگذارید و با حرارت ملایم، املت را بپزید، به گونهای كه سطح آن نرم باشد.
اینك قارچ و فلفل دلمهای را روی آن بریزید و رویش پنیر بپاشید. دوباره در ظرف را ببندید و بگذارید پنیر ذوب شود. سپس از لبه آن را رول كنید و در دیس قرار دهید و بعد برش بزنید و در صورت تمایل با نان میل نمائید.