خورش آلو و سیب زمینی
مواد لازم برای 6-8 نفر :
روغن مایع.........................................50 گرم
پیاز خلال كرده...................................2 عدد متوسط
گوشت مغزران...................................500 گرم
زردچوبه .........................................یكدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی خرد شده........................300 گرم
نمك و فلفل....................................به میزان لازم
آلو ..............................................400 گرم
رب گوجهفرنگی.............................یك قاشق سوپخوری
شكر 3 تا 4 ..................................قاشق سوپخوری
زعفران آبكرده .............................یك قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را درون آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را اضافه كنید و به مدت پنج دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه را بیفزائید و پس از مخلوطكردن، آب را به آن اضافه نمائید و بگذارید گوشت با حرارت متوسط بپزد. در پایان سیبزمینی، نمك و فلفل را بیفزائید تا سیبزمینی هم بپزد ولی له نشود. در این میان، آلو را با مقداری آب بپزید و قبل از این كه له شود، رب و شكر را به آن اضافه كنید و بگذارید پنج دقیقهی دیگر بجوشد. آنگاه به گوشت و سیبزمینی بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید و پس از افزودن زعفران، چند جوش كه خورد، خورش آمادهی مصرف میباشد. حالا آن را در ظرف مناسب بكشید و همراه با چلو میل كنید.