خورش باقلای سبز
مواد لازم برای 3-4 نفر:
سویای درشت..................100 گرم
پیاز .................................یك عدد
روغن مایع.........................مقداری
نمك................................مقداری
زردچوبه.........................یك قاشق چایخوری
ادویهی مخصوص.............یك قاشق چایخوری
مغز باقلا.........................300 گرم
شوید تازه خردشده ..........چهار قاشق سوپخوری
پنیر كِرد ..........................100 گرم
روش تهیه :
سویای درشت را 10 دقیقه خیس كنید.
پیاز را خلال كنید در روغن تفت دهید. بعد سویا را بیفزائید تا قدری تفت بخورد. حالا پس از افزودن نمك، زردچوبه و ادویه، مغز باقلای درسته را هم اضافه كنید. حالا مقداری آب بریزید و بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم كنید و پس از 10 دقیقه، شوید را بیفزائید. كمی كه جا افتاد، در آخر پنیر را كه تكه تكه كردهاید - اضافه نمائید. بعد از پنج دقیقه غذا آماده است. این خورش را، میتوانید همراه با پلو میل كنید.
یادآوری: ادویه مخصوص شامل مخلوطی از پودر زنجفیل، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، رازیانه، پودر هل سبز، پودر میخك، پودر فلفل قرمز و سیاه میباشد.