Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:34

23
اسفند
چتنی نعناع و خیار

چتنی نعناع و خیار

طرز تهیه چتنی نعناع و خیار

چتنی نعناع و خیار

 

 

 مواد لازم :

 

گوجه‌فرنگی ..................................5 عدد

 نعنای تازه ساطوری كرده.............. 500 گرم

 تخم خردل ................................1 قاشق سوپخوری

 فلفل سبز یا قرمز تند .................5 عدد

 زنجفیل تازه‌ی رنده شده ............1 قاشق سوپخوری

 شكر قهوه‌ای ..........................30 گرم

 خیار سبز قلمی...................... 5 عدد

 سركه‌ی قرمز ........................2 پیمانه

 آرد ذرت............................... 2 قاشق سوپخوری

 نمك ..................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

ابتدا درون ظرفی مقداری آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید و بعد گوجه‌فرنگی‌ها را داخل آب جوش بیندازید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه بلانژه شوند (پوست آنها جدا شود).

سپس آنها را خرد كنید و داخل قابلمه بریزید و به آن نعنای ساطوری شده، تخم خردل، فلفل خرد كرده، زنجفیل و شكر قهوه‌ای بیفزایید و به خوبی با گوجه‌فرنگی مخلوط نمایید و در كناری قرار دهید. در مرحله‌ی دوم خیار سبز را با پوست خرد كنید و با بقیه سركه به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

در مرحله‌ی سوم 2 قاشق آرد ذرت را با یك لیوان سركه و نمك مخلوط نمایید و با قاشق هم بزنید تا گلوله نشود حال آن را صاف كنید.

این دو مرحله را به مواد اولیه درون قابلمه بیفزایید و به مدت 5 الی 10 دقیقه بجوشانید. در انتها شعله را خاموش كنید و پس از كمی خنك شدن مخلوط مواد را داخل شیشه‌ی استریل شده بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

این چتنی را می‌توان به مدت 1 ماه درون یخچال نگهداری نمود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چتنی نعناع و خیار تعداد بازديد: 2409 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز