نودل با فیله ی مرغ ادویه ای
مواد لازم برای 4 نفر :
نودل ..........................................۰۵۲ گرم
نمك ..........................................۱ قاشق چایخوری
فیلهی مرغ ................................۰۵ گرم
روغن مایع .................................۱ قاشق سوپخوری
سیر له كرده .............................۲ حبه
پودر پنج ادویه ...........................یك دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه.............................. یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاری ................................یك دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده ......۱ عدد
پیازچهی خرد كرده................... ۶ ساقه
روغن كنجد............................. ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا ...........................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
رشتههای نودل را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش و نمك بریزید و بدون گذاشتن درِ ظرف، آنها را بپزید تا كمی نرم شود. بعد آن را آبكش كنید. فیلههای مرغ را به صورت نوارهای باریكی برش دهید. روغن را داخل تابهی گودی بریزید و گرم كنید. سیر، ادویه كاری، فلفل و فیلهی خرد شده را به آن بیفزائید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی كه مرغ بپزد. حالا فلفل دلمهای را به مواد اضافه كنید و چند دقیقهی دیگر تفت دهید. اكنون نودل، پیازچه، روغن كنجد و سس را نیز بیفزائید و قدری تفت دهید تا كمی گرم شوند. اینك غذای آماده را در ظرف موردنظر بریزید و میل نمائید.