برنج تزئینی با خوراک گوشت
مواد لازم :
برنج پخته................................................ 400 گرم
پیاز متوسط طلائی خرد كرده.......................... 1 عدد
روغن مایع.................................................. 2 قاشق سوپخوری
فیلهی گوشت گوساله................................. 300 گرم
فلفل دلمهای سبز خلالی خرد كرده ...............1 عدد
كرفس خلالی خرد كرده ..............................2 ساقه
قارچ ورقه شده ........................................250 گرم
سیر رنده شده........................................ 3 حبه
زیره ......................................................یك دوم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی....................................... 2 قاشق سوپخوری
نمك به.................................................. میزان لازم
پودر فلفل سیاه .....................................یك دوم قاشق چایخوری
آب گوشت............................................. 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روغن مایع یا كره..................................... 25 گرم
روش تهیه :
برنج را مطابق دستورالعمل گذاشته، آماده و دم كنید. پیاز را در نیمی از روغن تفت دهید تا سبك شود. فیلهی گوشت را به قطعات باریك و بلند خرد كنید و به پیاز اضافه كنید و به مدت ۸‑۰۱ دقیقه با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید و كنار بگذارید. اینك فلفل دلمهای و ساقهی كرفس را با باقیماندهی روغن تفت دهید. سپس قارچ و سیر را بیفزائید. پنج دقیقهی دیگر، تفت دادن را ادامه دهید. اكنون مخلوط گوشت و پیاز، رب گوجهفرنگی، زیره، نمك و فلفل را اضافه كنید و كمی روی حرارت با هم مخلوط نمائید. آنگاه آب گوشت را بیفزائید و پس از چند جوش - كه تقریباً آب آن تبخیر شد - از روی حرارت بردارید و برنج را درون قالب گرد میانتهی - كه آن را با كره یا روغن كمی چرب كردهاید - بریزید و با پشت قاشق روی برنج فشار دهید تا شكل قالب به خود بگیرد و قالب را در ظرف مناسبی برگردانید در وسط آن، مواد گوشتی را بریزید و میل نمائید.