ماهی با سس میوه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
ترشی انبه..........................................۲ قاشق سوپخوری
زنجفیل تازهی رنده شده....................... ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون....................................... ۲ قاشق سوپخوری
مخلوط ادویه......................................۱ قاشق چایخوری
زیرهی سائیده ...................................۱ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه..................................... ۲ قاشق سوپخوری
سیر رنده شده .................................۲ حبه
فیلهی ماهی شیر............................ ۸ تكه
* (مخلوط انبه، سركه، شكر و ادویه)
** (هل، دارچین، سیر، پودر گشنیز، فلفل و جوزهندی)
مواد لازم برای تهیهی سس:
انبهی خرد كرده .......................1 عدد
ماست ساده .........................200 گرم
زنجفیل رنده شده ...................1 قاشق چایخوری
روش تهیه :
ترشی انبه، زنجفیل، روغن زیتون، ادویه، زیره، آبلیمو و سیر را در كاسهای با هم مخلوط و با قلممو دو طرف ماهی را به آن آغشته كنید و ۰۳ دقیقه در یخچال بگذارید. سپس دو طرف ماهی را كباب كنید.
روش تهیهی سس:
انبه را در مخلوطكن بریزید. سپس در ظرف مورد نظر با ماست و زنجفیل مخلوط و در كنار ماهی میل كنید.