کباب با گوشت شتر مرغ
مواد لازم برای 3-4 نفر :
گوشت شترمرغ باریك برش زده............... 600 گرم
فلفل سیاه .........................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر چیلی......................................... یك سوم قاشق چایخوری
سیر رنده شده................................... 2 حبه
روغن زیتون .......................................یك سوم پیمانه
پیاز خلال شده.................................. یك عدد
فلفل سبز قلمی............................... به میزان لازم
پیاز ریز ............................................به میزان لازم
نمك به............................................ میزان لازم
روش تهیه :
در ظرف مناسبی، گوشت شترمرغ، فلفل، پودر چیلی، سیر، روغن زیتون و خلال پیاز را با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید تا گوشت كاملاً مزهدار شود. سپس یك یا دو قطعه گوشت، یك عدد فلفل و دوباره یك قطعه گوشت و یك عدد پیاز به سیخ بزنید تا سیخ پر شود. آنگاه روی آتش كباب كنید. در اواخر پخت، رویش نمك بپاشید و در دیس بكشید. این كباب را همراه با برنج یا نان میل كنید.
یادآوری: میتوان در كنار این كباب، از گوجهفرنگی كبابی هم استفاده كرد.