فلن سالمون دانمارکی
مواد لازم برای حدود ۲۴ تكه:
خامهی ساده.................... ۳۰۰ گرم
روغن ...................................۸ قاشق سوپخوری
تخممرغ............................... ۲ عدد
آرد .....................................۴۰۰ گرم
بیكینگپودر............................ .یكدوم قاشق چایخوری
شیر..................................... ۴ قاشق سوپخوری
ساقهی كرفس.................... ۵۰۰ گرم
روغن زیتون............................ ۱ قاشق سوپخوری
سیر..................................... ۱ حبه
فیلهی ماهی سالمون............... ۴۰۰ گرم
آبلیمو................................... ۳ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل........................... به میزان لازم
پنیر خامهای.......................... ۲۵۰ گرم
آب مرغ................................ ۱۰۰ میلی لیتر
روش تهیه:
در ظرف مناسبی خامه، روغن، تخممرغها، آرد، بیكینگپودر و شیر را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. پس از آن، سینی فر (تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را روی آن پهن كنید. آنگاه كرفسرا بشوئید و خشك كنید و به قطعات كوچك خرد كنید. روغن زیتون را در تابه گرم كنید و كرفسرا داخل آن تفت دهید. پوست سیر را بگیرید و پس از له كردن، به كرفس بیفزائید. سپس فیلهماهی سالمون را بشوئید و خشك كنید. بعد به شكل مكعبهای ریز خرد نمائید و كمی آبلیمو روی آنها بریزید و به كرفس بیفزائید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد و آب آن كشیده شود. حالا نمك و فلفل را اضافه كنید. اكنون مخلوط ماهی و سبزی را روی خمیر بریزید و به طور یكنواخت روی آن پخش كنید. اینك پنیر خامهای را با آب مرغ مخلوط كنید و كمی نمك، فلفل و آبلیمو به آن بیفزائید تا سس پنیر آماده شود. حالا سس پنیر را روی مخلوط بریزید و سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و پس از خنك شدن، به اندازهی دلخواه برش دهید.
یادآوری: تلفظ صحیح كلمهی سالمون «سَمِن» است.