املت پفکی سبزیجات
مواد لازم :
تخممرغ درشت............................................. ۴ عدد
آب.............................................................. یك چهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
پودر كرم تارتار............................................... نصف قاشق چایخوری
نمك و فلفل................................................. به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده شده................................. ۲ قاشق سوپخوری
شوید خرد كرده........................................... ۱ قاشق سوپخوری
پودر زیره.................................................... یك دوم قاشق چایخوری
برگ پیازچه خرد كرده................................. ۱ قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده...................................... ۱ قاشق سوپخوری
ترخون تازهی خرد كرده.............................. ۱ قاشق سوپخوری
كره....................................................... ۲ قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجهی فارنهایت روشن كنید. در یك كاسهی كاملا تمیز سفیدههای تخممرغ، آب و پودر كرم تارتار را با هم مخلوط كنید و با سرعت تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و خطوط ایجاد شده روی مفتولهای همزن محو نشود. در یك كاسهی كوچك زردههای تخممرغ، یك چهارم قاشق چایخوری نمك و یك پینچ فلفل را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس پنیر، شوید، پودر زیره، پیازچه، جعفری و ترخون را داخل زردهها بریزید و كاملاً مخلوط نمائید. تابهی نچسبی به قطر ۲۵ سانتیمتر را روی اجاق قرار دهید و كره را داخل آن بریزید. همزمان با ذوب شدن كره، مخلوط زردهها را داخل سفیدهی زده شده بریزید و به آرامی مخلوط كنید مراقب باشید حجم سفیدههای تخممرغ از بین نرود.
وقتی كره ذوب شد با تكان دادن تابه كره را به تمام قسمتهای تابه برسانید. مخلوط تخممرغ و سبزیجات را داخل تابه بریزید و روی آن را صاف كنید. حرارت اجاق را كم كنید و پنج دقیقه بپزید تا زیر املت طلایی شود. سپس تابه را به مدت تقریبی ۷ دقیقه داخل فر بگذارید تا املت كاملاً مغز پخت شود.
تابه را از فر خارج كنید. با استفاده از یك كفگیر لبههای املت را از دیوارهی تابه جدا كنید و سپس املت را داخل بشقاب بگذارید و به سه قسمت برش زده، میل كنید.