Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:14

23
اسفند
املت پفکی سبزیجات

املت پفکی سبزیجات

طرز تهیه املت پفکی سبزیجات

املت پفکی سبزیجات

 

 

 مواد لازم :

 

تخم‌مرغ درشت............................................. ۴ عدد

آب.............................................................. یك چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

پودر كرم تار‌تار............................................... نصف قاشق چایخوری

نمك و فلفل................................................. به میزان لازم

پنیر پارمسان رنده شده................................. ۲ قاشق سوپخوری

شوید خرد كرده........................................... ۱ قاشق سوپخوری

پودر زیره.................................................... یك دوم قاشق چایخوری

برگ پیازچه خرد كرده................................. ۱ قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده...................................... ۱ قاشق سوپخوری

ترخون تازه‌ی خرد كرده.............................. ۱ قاشق سوپخوری

كره....................................................... ۲ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت روشن كنید. در یك كاسه‌ی كاملا تمیز سفیده‌های تخم‌مرغ، آب و پودر كرم تارتار را با هم مخلوط كنید و با سرعت تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و خطوط ایجاد شده روی مفتول‌های همزن محو نشود. در یك كاسه‌ی كوچك زرده‌های تخم‌مرغ، یك چهارم قاشق چایخوری نمك و یك پینچ فلفل را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس پنیر، شوید، پودر زیره، پیازچه، جعفری و ترخون را داخل زرده‌ها بریزید و كاملاً مخلوط نمائید. تابه‌ی نچسبی به قطر ۲۵ سانتیمتر را روی اجاق قرار دهید و كره را داخل آن بریزید. همزمان با ذوب شدن كره، مخلوط زرده‌ها را داخل سفیده‌ی زده شده بریزید و به آرامی مخلوط كنید مراقب باشید حجم سفیده‌های تخم‌مرغ از بین نرود.

 

وقتی كره ذوب شد با تكان دادن تابه كره را به تمام قسمت‌های تابه برسانید. مخلوط تخم‌مرغ و سبزیجات را داخل تابه بریزید و روی آن را صاف كنید. حرارت اجاق را كم كنید و پنج دقیقه بپزید تا زیر املت طلایی شود. سپس تابه را به مدت تقریبی ۷ دقیقه داخل فر بگذارید تا املت كاملاً مغز پخت شود.

 

تابه را از فر خارج كنید. با استفاده از یك كفگیر لبه‌های املت را از دیواره‌ی تابه جدا كنید و سپس املت را داخل بشقاب بگذارید و به سه قسمت برش زده، میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، املت پفکی سبزیجات تعداد بازديد: 960 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز