Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

23
اسفند
کوفته ی سیزده بدر

کوفته ی سیزده بدر

طرز تهیه کوفته ی سیزده بدر

کوفته ی سیزده بدر

 

 

 

 مواد لازم برای 4 نفر :

 

لپه.............................................................................................................. ۴۰۰ گرم

گوشت مغز ران............................................................................................. ۵۰۰ گرم

پیاز خام.......................................................................................................... ۱ عدد

فلفل، زردچوبه................................................................................................. به میزان لازم

سیب‌زمینی پخته............................................................................................ ۱ عدد

پیاز متوسط.................................................................................................... ۱ عدد

ادویه و نمک ................................................................................................... به میزان لازم

تخم‌مرغ .........................................................................................................۲ تا ۳ عدد

مخلوط آلو، كوفته ریزه، زرشك، گردو، پیاز داغ برای داخل كوفته.................................. به میزان لازم

پیاز داغ........................................................................................................... ۲ قاشق سوپخوری

رب‌گوجه‌فرنگی................................................................................................ ۱ قاشق سوپخوری

روغن مایع...................................................................................................... ۲ قاشق سوپخوری

آب............................................................................................................... دو لیتر

 

روش تهیه :

 

لپه را با مقداری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پخته شود، سپس آن را آبكش نمایید گوشت را به همراه یك عدد پیاز، فلفل، زردچوبه و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود و آبش كشیده شود سپس سیب زمینی پخته، پیاز خام و لپه را به آن اضافه نموده دو تا سه بار از چرخ گوشت رد كنید سپس ادویه و نمك را اضافه كرده، خوب ورز دهید، تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه كرده و حدود ۵ دقیقه كاملا ورز دهید، از مواد به اندازه‌ی یك گریپ فروت برداشته و به شكل توپ درآورید. اكنون  وسط آن را حفره‌ای ایجاد كنید و از موادی كه برای داخل كوفته ذكر شده است داخل آنها قرار داده و كوفته را ببندید و دوباره فرم توپ به آن‌ها بدهید.

 

در یك ظرف بزرگ پیازداغ و رب گوجه‌فرنگی را با روغن كمی تفت دهید، آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید سپس كوفته‌ها را یكی‌یكی و آهسته داخل آبجوش قرار دهید و اجازه دهید تا كوفته‌ها بپزند، حالا حرارت را ملایم نمائید تا مغز كوفته‌ها نیز بپزد و آبش كم شود، سپس در ظرف مناسب كشیده و سس كوفته را رویش ریخته و میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوفته ی سیزده بدر تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز