سوفله ی سیب زمینی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
سیبزمینی ....................................۴ عدد
نمك.............................................. به میزان لازم
شیر ..............................................یكدوم پیمانه(۱۲۵ میلیلیتر)
كره ...............................................۵۰ گرم
پیاز خرد كرده.................................. ۱ عدد
روغن مایع ......................................به میزان لازم
رب گوجهفرنگی ..............................۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه و ادویه ..............................به میزان لازم
سویای درشت (تكهای) ...................۵۰ گرم
هویج رنده شده.............................. ۱ عدد
ذرت شیرین پخته............................. یكدوم پیمانه
نخودفرنگی پخته ............................یكدوم پیمانه
فلفل دلمهای سبز خرد كرده ۱ عدد
روش تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و به صورت پوره درآورید. نمك، شیر و نیمی از كره را، به سیبزمینی بیفزائید. پیازچه را با كمی روغن تفت دهید. رب گوجهفرنگی و زردچوبه و ادویه را اضافه كنید و با حرارت ملایم كمی تفت دهید. سپس سویا را - كه از شب قبل خیساندهاید - به مواد قبلی بیفزائید و كمی تفت دهید. آنگاه هویج، ذرت، نخودفرنگی و فلفل دلمهای را اضافه نمائید. حالا صبر كنید تا تمام مواد بپزد. ظرف نسوزی را انتخاب و كمی چرب كنید. پورهی سیبزمینی را در كف ظرف پهن كنید و روی آن از مخلوط سبزیهای فوق بریزید و مجددا روی آن را با پورهی سیبزمینی بپوشانید. بعد به مدت ۱۰ دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای ۲۲۰ درجهی سانتیگراد بگذارید تا بپزد. سپس آن را برش بزنید و میل كنید.