Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:12

23
اسفند
قابلی پلو + فیلم

قابلی پلو + فیلم

طرز تهیه قابلی پلو

قابلی پلو

 

 

 

 مواد لازم برای ۴ نفر

 

برنج .....................................................۳ پیمانه (۴۵۰ گرم)

پیاز بزرگ خلالی خرد كرده  .......................۱ عدد

روغن مایع............................................. ۵۰ گرم

زردچوبه ................................................۱ قاشق چایخوری

قرص عصاره‌ی گوشت............................ ۲ عدد

كره..................................................... ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای متوسط زرد خرد كرده ..............یك دوم فلفل

فلفل دلمه‌ای متوسط قرمز خرد كرده ............یك دوم فلفل

فلفل دلمه‌ای متوسط سبز خرد كرده............. ۱ عدد

بادام پرك ................................................یك دوم پیمانه

مغز پسته ...............................................یك دوم پیمانه

نمك در صورت نیاز .....................................به میزان لازم

روش تهیه:

برنج را پس از تمیز كردن، به مدت ۲۰ دقیقه با آب جوش خیس كنید. پیاز خرد كرده را در روغن تفت دهید تا طلائی شود. یك لیتر آب همراه با زردچوبه رویش بریزید و بگذارید به مدت یك ربع بجوشد. سپس عصاره‌ها را در آن حل كنید و از صافی بگذرانید. حالا برنج خیس خورده و كره را داخل این آب و عصاره بریزید و بگذارید و آرام بجوشد.

فلفل دلمه‌ای‌ها را در روغن باقیمانده از پیاز یك دقیقه تفت دهید و آن را همراه با پرك بادام و پسته اضافه كنید و بگذارید آبش كشیده شود. در صورت نیاز نمك بزنید و آن را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم بگذارید. اكنون برنج را در قالبی میان‌تهی بریزید و خوب فشرده كنید. سپس به صورت قالبی در ظرف مورد نظر برگردانید. گفتنی است كه قابلی پلو را، می‌توان با مرغ یا گوشت هم مصرف كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قابلی پلو تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز