ماهی قزل آلا با سس کره و لیمو
مواد لازم برای 3 نفر :
ماهی قزلآلا.......................................................... ۱ عدد
روغن مخصوص سرخ كردنی...................................... به میزان لازم
كرهی ذوب كرده................................................. ۱۰۰ گرم
آبلیموی تازه......................................................... ۱ قاشق سوپخوری
زعفران آبكرده...................................................... ۱ قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده................................................. ۱ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سفید.................................................. به میزان لازم
روغن كنجد....................................................... ۱ قاشق سوپخوری
نمك چینی........................................................ به میزان لازم
جعفری برای تزئین............................................. به میزان لازم
لیموی تازه برای تزئین........................................ به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا ماهی را بشوئید. روی پوست آن شیارهائی ایجاد كرده و دو طرف ماهی را درون روغن سرخ كنید. برای تهیهی سس در ظرف كوچكی كره، آب لیمو، زعفران، جعفری، نمك، فلفل، روغن كنجد، نمك چینی را با هم مخلوط كنید ماهی را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس را روی آن بریزید و با جعفری و لیموی تازه تزئین و میل كنید.