Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:30

13
اسفند
سالاد تخم مرغ و میگو

سالاد تخم مرغ و میگو

طرز تهیه سالاد تخم مرغ و میگو

سالاد تخم مرغ و میگو

 

 

 مواد لازم برای 4-6 نفر :

 

تخم‌مرغ آب‌پز....................... ۶ عدد

ذرت پخته........................... دوسوم پیمانه

تربچه............................... ۱۰۰ گرم

قارچ................................. یك‌دوم پیمانه

گوجه‌فرنگی....................... ۳ عدد

میگو................................ ۱۵۰ گرم

بادام هندی....................... ۵۰ گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

روغن زیتون........................ ۴ قاشق سوپخوری

سركه............................... ۳ قاشق سوپخوری

آب‌لیمو............................. ۱ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل...................... به میزان لازم

شكر.............................. به میزان لازم

ریحان خردكرده................ چند ساقه

 

روش تهیه :

 

پوست تخم‌مرغ‌ها را بگیرید  و درشت خرد كنید. آب اضافی ذرت‌ها را بگیرید. تربچه‌ها را بشوئید و هر كدام را به چهار قسمت تقسیم كنید. قارچ‌ها را پس از شستن به صورت درشت خرد كنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز بشوئید و به قطعات درشت برش دهید. میگوها را پوست كنده، سر و دم آن را جدا كنید. سیاهی پشت كمر آنها را جدا كنید و با كمی آب بپزید. در ظرفی مناسب تخم‌مرغ، تربچه، ذرت، قارچ، گوجه‌فرنگی، میگوی پخته و بادام هندی را با هم مخلوط كنید و با مقداری برگ شاهی تزئین كنید.

 

روش تهیه‌ی سس:

 

در ظرفی، روغن زیتون، سركه، آب‌لیمو، نمك، فلفل و شكر را مخلوط سازید، در پایان ریحان را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید.

 

یادآوری: برای پختن میگو، مقداری آب را بجوش آورید. چند حبه سیر، چند عدد برگ بو و مقداری نمک  درون آب بریزید، میگوها را برای چند ثانیه در آب در حال جوش بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد تخم مرغ و میگو تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز