سالاد تخم مرغ و میگو
مواد لازم برای 4-6 نفر :
تخممرغ آبپز....................... ۶ عدد
ذرت پخته........................... دوسوم پیمانه
تربچه............................... ۱۰۰ گرم
قارچ................................. یكدوم پیمانه
گوجهفرنگی....................... ۳ عدد
میگو................................ ۱۵۰ گرم
بادام هندی....................... ۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیهی سس:
روغن زیتون........................ ۴ قاشق سوپخوری
سركه............................... ۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو............................. ۱ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل...................... به میزان لازم
شكر.............................. به میزان لازم
ریحان خردكرده................ چند ساقه
روش تهیه :
پوست تخممرغها را بگیرید و درشت خرد كنید. آب اضافی ذرتها را بگیرید. تربچهها را بشوئید و هر كدام را به چهار قسمت تقسیم كنید. قارچها را پس از شستن به صورت درشت خرد كنید. گوجهفرنگیها را نیز بشوئید و به قطعات درشت برش دهید. میگوها را پوست كنده، سر و دم آن را جدا كنید. سیاهی پشت كمر آنها را جدا كنید و با كمی آب بپزید. در ظرفی مناسب تخممرغ، تربچه، ذرت، قارچ، گوجهفرنگی، میگوی پخته و بادام هندی را با هم مخلوط كنید و با مقداری برگ شاهی تزئین كنید.
روش تهیهی سس:
در ظرفی، روغن زیتون، سركه، آبلیمو، نمك، فلفل و شكر را مخلوط سازید، در پایان ریحان را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید.
یادآوری: برای پختن میگو، مقداری آب را بجوش آورید. چند حبه سیر، چند عدد برگ بو و مقداری نمک درون آب بریزید، میگوها را برای چند ثانیه در آب در حال جوش بپزید.