Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:37

12
اسفند
چتنی گلابی و گردو

چتنی گلابی و گردو

طرز تهیه چتنی گلابی و گردو

چتنی گلابی و گردو

 

 

مواد لازم :

 

گلابی...................................... ۵ عدد

سیب درشت ............................۲ عدد

سركه‌ی سفید ..........................۲ پیمانه

كشمش پلوئی...................... ۱۰۰ گرم

شكر قهوه‌ای ........................۱۰۰ گرم

آرد ذرت.................................. ۲ قاشق سوپخوری

خرما.................................... ۵۰ گرم

آبلیموی تازه........................... یك‌دوم پیمانه

گردوی نیمكوب شده............ ۲۰۰ گرم

پودر دارچین........................... ۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

گلابی و سیب را ریز خرد كنید و داخل قابلمه‌ای بریزید. سركه را به آن بیفزائید و با شعله‌ی ملایم بپزید تا كمی غلظت پیدا كند. بعد كشمش، شكر قهوه‌ای، آرد، خرمای پوست و هسته گرفته و‌آبلیمو را بیفزائید و به مدت ۱۵ دقیقه‌ی دیگر، با حرارت ملایم بجوشانید. بعد گردو و پودر دارچین را اضافه كنید و به مدت ۵ دقیقه‌ی دیگر بجوشانید. شعله را خاموش كنید. آنگاه در ظرف استریل شده بریزید و در آن را ببندید. این چتنی بعد از سه روز آماده‌ی مصرف است. این چتنی را، به مدت ۱ ماه می‌توان داخل یخچال نگهداری كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چتنی گلابی و گردو تعداد بازديد: 696 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز