Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:03

12
اسفند
اردک یا مرغ سرخ شده با سس میوه

اردک یا مرغ سرخ شده با سس میوه

طرز تهیه اردک یا مرغ سرخ شده با سس میوه

اردک یا مرغ سرخ شده با سس میوه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

اردك یا مرغ كوچك............................. ۱ عدد

سویاسس...................................... ۱ قاشق سوپخوری

عسل............................................ ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون.................................... ۱ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای سس میوه:

پرتقال.......................................... ۲ عدد

آب پرتقال.................................... ۱ پیمانه

عسل...................... ..................۱ قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه................................ یك‌چهارم پیمانه

سویاسس................................. ۲ قاشق سوپخوری

آب مرغ.................................... یك‌دوم پیمانه(۱۲۵ میلی‌لیتر)

آرد ذرت.................................... ۱ قاشق سوپخوری

آب.......................................... ۱ قاشق سوپخوری

كمپوت هلو.............................. ۱۲۵ گرم

كمپوت آناناس خرد كرده............ ۴۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

اردك یا مرغ را تمیز كنید و گردن آ‌ن را جدا سازید. بعد بشوئید و داخل و خارج آ‌ن را خشك نمائید. سپس بال‌ها را زیر بدن اردک تا بزنید. اردك را با مخلوط سس سویا و عسل آ‌غشته كنید و در ظرفی قرار دهید و به مدت یك شب در یخچال قرار دهید تا چاشنی آ‌ن كاملا جذب گوشت شود. اردك یا مرغ را با روغن چرب كنید و به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید. سپس آ‌ن را از فر خارج سازید و به قطعات كوچك خرد كنید و با سس میوه میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس میوه:

پرتقال را پوست بگیرید  و فیله كنید. سپس آ‌ب پرتقال، عسل، آ‌بلیمو، سس سویا، آ‌ب مرغ و مخلوط آ‌رد ذرت و آ‌ب را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. حالا هلو، آ‌ناناس و فیله‌ها‌ی پرتقال‌ها را به سس بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآ‌وری: می‌توانید این غذا را، با مخلوط ۱ قاشق سوپخوری سس فلفل و ۱ قاشق چایخوری سس سویا نیز میل نمائید!

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اردک یا مرغ سرخ شده با سس میوه تعداد بازديد: 1031 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز