اردک یا مرغ سرخ شده با سس میوه
مواد لازم برای 4 نفر :
اردك یا مرغ كوچك............................. ۱ عدد
سویاسس...................................... ۱ قاشق سوپخوری
عسل............................................ ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون.................................... ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس میوه:
پرتقال.......................................... ۲ عدد
آب پرتقال.................................... ۱ پیمانه
عسل...................... ..................۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه................................ یكچهارم پیمانه
سویاسس................................. ۲ قاشق سوپخوری
آب مرغ.................................... یكدوم پیمانه(۱۲۵ میلیلیتر)
آرد ذرت.................................... ۱ قاشق سوپخوری
آب.......................................... ۱ قاشق سوپخوری
كمپوت هلو.............................. ۱۲۵ گرم
كمپوت آناناس خرد كرده............ ۴۵۰ گرم
روش تهیه :
اردك یا مرغ را تمیز كنید و گردن آن را جدا سازید. بعد بشوئید و داخل و خارج آن را خشك نمائید. سپس بالها را زیر بدن اردک تا بزنید. اردك را با مخلوط سس سویا و عسل آغشته كنید و در ظرفی قرار دهید و به مدت یك شب در یخچال قرار دهید تا چاشنی آن كاملا جذب گوشت شود. اردك یا مرغ را با روغن چرب كنید و به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید. سپس آن را از فر خارج سازید و به قطعات كوچك خرد كنید و با سس میوه میل نمائید.
روش تهیهی سس میوه:
پرتقال را پوست بگیرید و فیله كنید. سپس آب پرتقال، عسل، آبلیمو، سس سویا، آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. حالا هلو، آناناس و فیلههای پرتقالها را به سس بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید این غذا را، با مخلوط ۱ قاشق سوپخوری سس فلفل و ۱ قاشق چایخوری سس سویا نیز میل نمائید!