گراتن گل کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
گوجهفرنگی......................... ۴ عدد
كره................................... ۵۰ گرم
گلكلم ...............................۵۰۰ گرم
نمك و فلفل........................ به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده........... ۱۰۰ گرم
روش تهیه :
فر را با دمای ۲۵۰ درجهی سانتیگراد گرم كنید. گوجهفرنگیها را بشوئید و خرد كنید. ظرف نسوزی را با كره چرب سازید. گوجهفرنگیها را داخل ظرف بریزید. سپس گلكلمرا، پس از تكه كردن و پختن، به آن بیفزائید. باقیماندهی كره را در قسمتهای مختلف و روی گلكلمها پخش كنید. اكنون نمك و فلفل را بیفزائید و پنیر را روی مواد بپاشید. حالا ظرف را در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقهی وسط فر قرار دهید تا گوجهفرنگی بپزد و پنیر روی گراتن طلائی رنگ شود.