Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:20

12
اسفند
گراتن گل کلم

گراتن گل کلم

طرز تهیه گراتن گل کلم

گراتن گل کلم

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

گوجه‌فرنگی......................... ۴ عدد

كره................................... ۵۰ گرم

گل‌كلم ...............................۵۰۰ گرم

نمك و فلفل........................ به میزان لازم

پنیر گودای رنده شده........... ۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۲۵۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. گوجه‌فرنگی‌ها‌ را بشوئید و خرد كنید. ظرف نسوزی را با كره چرب سازید. گوجه‌فرنگی‌ها را داخل ظرف بریزید. سپس گل‌كلم‌را، پس از تكه كردن و پختن، به آن بیفزائید. باقیمانده‌ی كره را در قسمت‌های مختلف و روی گل‌كلم‌ها پخش كنید. اكنون نمك و فلفل را بیفزائید و پنیر را روی مواد بپاشید. حالا ظرف را در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید تا گوجه‌فرنگی بپزد و پنیر روی گراتن طلائی رنگ شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، گراتن گل کلم تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز