Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:32

12
اسفند
پای مرغ انگلیسی

پای مرغ انگلیسی

طرز تهیه پای مرغ انگلیسی

پای مرغ انگلیسی

 

 

مواد لازم برای۴ نفر

پیاز درشت .......................................۳ عدد

روغن مایع .......................................به میزان لازم

قارچ حلقه‌حلقه كرده .........................۱۰۰ گرم

مرغ كامل............................................۱ عدد

جعفری خرد كرده ................................ ۷ قاشق سوپخوری

آب گوشت .........................................۷ قاشق سوپخوری

آرد الك كرده.......................................۱۰۰ گرم

آب مرغ...............................................۲ لیتر

خمیر هزار برگ  .................................۳۰۰ گرم

تخم‌مرغ زده شده ..................................۱ عدد

سس ووسترشایر ................................۱ قاشق چایخوری

نمك و فلفل.........................................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

پیازها را پوست بگیرید و ورقه كنید. دو عدد از پیازها را خرد كنید و در روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و كنار بگذارید. قارچ‌ها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا در تابه‌ی دیگری تفت دهید.

مرغ را به هشت قسمت تقسیم كنید، بشوئید و كنار بگذارید. در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و قطعات مرغ را از هر طرف به مدت چند دقیقه سرخ كنید تا طلایی شود.

حالا قطعات مرغ را از درون تابه بردارید و كنار بگذارید. سپس دل و جگر مرغ را داخل تابه بریزید و به مدت ۵ دقیقه بپزید و كنار بگذارید.

پیاز سومی را كه باقیمانده است همراه با جعفری داخل تابه بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اكنون آب گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه با شعله‌ی زیاد حرارت دهید تا آب آن تبخیر شود. اینك آرد را بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. استاك مرغ را اضافه كنید و با حرارت كم به مدت یك ساعت بپزید.

سس را صاف كنید و سس ووسترشایر را بیفزائید. تكه‌های مرغ، پیاز، قارچ سرخ شده، دل و جگر را داخل ظرف بیضی شكل دیواره بلندی قرار دهید.

حالا سس را روی آن‌ها بریزید و نمك و فلفل بپاشید.

روی ظرف را با خمیر بپوشانید و تخم‌مرغ را با قلم‌مو روی آن بمالید تا براق شود. پای را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۹۰ درجه‌ی فارنهایت و سپس یك ساعت با دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه‌ی فارنهایت داخل فر بپزید. این پای را می‌توانید همراه با سیب‌زمینی پخته یا سرخ شده و جعفری تزئین و میل نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای مرغ انگلیسی تعداد بازديد: 1271 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز