پای مرغ انگلیسی
مواد لازم برای۴ نفر
پیاز درشت .......................................۳ عدد
روغن مایع .......................................به میزان لازم
قارچ حلقهحلقه كرده .........................۱۰۰ گرم
مرغ كامل............................................۱ عدد
جعفری خرد كرده ................................ ۷ قاشق سوپخوری
آب گوشت .........................................۷ قاشق سوپخوری
آرد الك كرده.......................................۱۰۰ گرم
آب مرغ...............................................۲ لیتر
خمیر هزار برگ .................................۳۰۰ گرم
تخممرغ زده شده ..................................۱ عدد
سس ووسترشایر ................................۱ قاشق چایخوری
نمك و فلفل.........................................به میزان لازم
روش تهیه :
پیازها را پوست بگیرید و ورقه كنید. دو عدد از پیازها را خرد كنید و در روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و كنار بگذارید. قارچها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا در تابهی دیگری تفت دهید.
مرغ را به هشت قسمت تقسیم كنید، بشوئید و كنار بگذارید. در تابهای مقداری روغن بریزید و قطعات مرغ را از هر طرف به مدت چند دقیقه سرخ كنید تا طلایی شود.
حالا قطعات مرغ را از درون تابه بردارید و كنار بگذارید. سپس دل و جگر مرغ را داخل تابه بریزید و به مدت ۵ دقیقه بپزید و كنار بگذارید.
پیاز سومی را كه باقیمانده است همراه با جعفری داخل تابه بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اكنون آب گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه با شعلهی زیاد حرارت دهید تا آب آن تبخیر شود. اینك آرد را بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. استاك مرغ را اضافه كنید و با حرارت كم به مدت یك ساعت بپزید.
سس را صاف كنید و سس ووسترشایر را بیفزائید. تكههای مرغ، پیاز، قارچ سرخ شده، دل و جگر را داخل ظرف بیضی شكل دیواره بلندی قرار دهید.
حالا سس را روی آنها بریزید و نمك و فلفل بپاشید.
روی ظرف را با خمیر بپوشانید و تخممرغ را با قلممو روی آن بمالید تا براق شود. پای را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۹۰ درجهی فارنهایت و سپس یك ساعت با دمای ۱۵۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۰۰ درجهی فارنهایت داخل فر بپزید. این پای را میتوانید همراه با سیبزمینی پخته یا سرخ شده و جعفری تزئین و میل نمائید.