ماهی قزل آلا با سس مخصوص
مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی قزلآلا .......................................۱ عدد
سس سویا .......................................۲ قاشق سوپخوری
نمك..................................................به میزان لازم
پودر فلفل سفید.................................یكدوم قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن ماهی................۲ قاشق سوپخوری
پیاز كوچك خرد كرده...........................۱ عدد
سیر .............................................۱ حبه
زنجفیل .......................................یكهشتم قاشق چایخوری
فلفل رنگی خرد كرده .....................۴ قاشق سوپخوری
نمك چینی...................................یكدوم قاشق چایخوری
جوز هندی....................................یكهشتم قاشق چایخوری
روغن كنجد ..................................۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ماهی را نیم ساعت قبل با یک قاشق از سس سویا، نمك و پودر فلفل سفید مزهداركنید. بعد ماهی را در روغن سرخ كنید. در ماهیتابهای پیاز را سرخ كرده، سیر، زنجفیل، فلفل رنگی، باقیماندهی سس سویا، نمك چینی، جوز هندی و روغن كنجد را اضافه كنید. ماهی را در ظرف مناسبی قرار داده و سس را روی آن بریزید.
یادآوری ۱: گفتنی است كه برای سرخ كردن ماهی بهتر است از ماهیتابهی چدنی استفاده كنید.
یادآوری ۲: چنانچه نمك چینی در دسترس نبود; میتوانید آن را حذف كنید.