بریانی با گوشت شترمرغ
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت شترمرغ ۳۵۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
برگ بوی تازه ۶ تا ۸ عدد
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
زیره یكدوم قاشق چایخوری
پودر دارچین یكدوم قاشق چایخوری
دانهی هل سبز ۲ عدد
تخم گشنیز آسیاب شده یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
زنجفیل تازهی رنده شده ۱قاشق سوپخوری
میخك ۱ عدد
فلفل سبز خرد كرده یك نصفه
كره ۳۰ گرم
سیر له كرده ۲ حبه
بادام هندی ۵۰ گرم
ماست چكیده ۲۵۰ گرم
بادام پرک ۳ قاشق سوپخوری
برنج خیسانده ۳ پیمانه
روش تهیه :
گوشت شترمرغ را به قطعههای كوچك برش بزنید. پیاز را خرد كنید و در تابهای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و پیاز و گوشت شترمرغ را بیفزائید و به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. ادویهها را اضافه و خوب مخلوط سازید.
اكنون فلفل سبز را اضافه كنید و هم بزنید. آنگاه كره، سیر و ماست را بیفزائید. همچنین بادام هندی را اضافه كنید. سپس ۱ قاشق از بادام پرك شده روی آن بپاشید. حالا حرارت را كم كنید و چند دقیقه بپزید. اینك برگ بو و میخك را از آن خارج كنید.
آنگاه برنج خیسانده را به مواد بیفزائید و آب به آن اضافه كنید. اكنون در ظرف را بگذارید و صبر كنید تا بجوشد. اما گاهی آن را هم بزنید تا آبش كشیده شود. حالا بریانی را با حرارت ملایم در حدود ۲۰ دقیقه بپزید. سپس در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با بادام پرك بو داده تزئین كنید.