سوپ سیب زمینی و پنیر
مواد لازم برای 4 نفر :
قسمت سفید ترهفرنگی........................ ۴ عدد
كره ..................................................۸۰ گرم (یكسوم پیمانه)
سیبزمینی.................................. ۵۰۰ گرم
قرص عصارهی گوشت یا مرغ............... ۲ عدد
نمك یا نمك دریا............................. به میزان لازم
فلفل.......................................... به میزان لازم
نان تست .................................... ۴ برش
پنیر گودای رنده شده.................. ۵۰ گرم
برگ جعفری.............................. مقداری
روش تهیه :
ترهفرنگیها را بشوئید و خشك كنید. بعد آن را ریز خرد كنید. در قابلمهای مناسب، كره را ذوب كنید و ترهفرنگیرا در آن بریزید و با حرارت كم بپزید. برای اینكه ترهفرنگینسوزد، میتوانید مقداری آب به آن بیفزائید.
حالا سیبزمینیها را بشوئید و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت مكعبهای ۱ف۱ سانتیمتر خرد كنید. سیبزمینیرا پس از خرد كردن، بشوئید. یك لیتر آب سرد در قابلمهی ترهفرنگیها بریزید. قرص عصاره را اكنون به آن بیفزائید و كمی نمك و فلفل افزوده، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا بپزد.
سیبزمینیهای خرد كرده را نیز به ترهفرنگیها اضافه كنید و ۱۰ دقیقه بجوشانید تا بپزد. اینك سوپ را در سوپخوری بكشید. برشهای نان تست را با پنیر بپوشانید و چند دقیقه در فر قرار دهید. این نانها را روی سوپ بگذارید. سوپ را با برگهای جعفری تزئین و گرم میل نمائید.
یادآوری ۱: برای هر ۱ عدد قرص عصاره، نیملیتر آب مورد نیاز است.
یادآوری ۲ : پس از تست نمک و فلفل در صورتی كه نیاز بود، نمک و فلفل بزنید.