Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:30

11
اسفند
سرکه ی کیوی

سرکه ی کیوی

طرز تهیه سرکه ی کیوی

سرکه ی کیوی

 

 

مواد لازم :

 

كیوی سالم و سفت........................ ۵ كیلوگرم

نمك............................................. ۲ قاشق سوپخوری

آب جوشیده‌ی سرد......................... ۳ لیتر

سركه........................................... ۲ لیتر

شكر....................................... ۳۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا كیوی‌ها را بشوئید. روی پارچه قرار دهید تا كاملا خشك شود. بعد آن را با پوست خرد كنید و نمك بپاشید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس كیوی‌ها را با دست یا قاشق خوب له كنید و آب جوشیده‌ی سرد و سركه و شكر را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید و در ظرف تمیزی بریزید و در جای خنك نگه دارید. بعد از ۲۵ تا ۳۰ روز مواد را صاف كنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

یادآوری! این سركه را به مدت ۶ ماه در جای خنك و تاریك می‌توان نگه داشت!

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سرکه ی کیوی تعداد بازديد: 12711 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز