سرکه ی کیوی
مواد لازم :
كیوی سالم و سفت........................ ۵ كیلوگرم
نمك............................................. ۲ قاشق سوپخوری
آب جوشیدهی سرد......................... ۳ لیتر
سركه........................................... ۲ لیتر
شكر....................................... ۳۰۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا كیویها را بشوئید. روی پارچه قرار دهید تا كاملا خشك شود. بعد آن را با پوست خرد كنید و نمك بپاشید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس كیویها را با دست یا قاشق خوب له كنید و آب جوشیدهی سرد و سركه و شكر را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید و در ظرف تمیزی بریزید و در جای خنك نگه دارید. بعد از ۲۵ تا ۳۰ روز مواد را صاف كنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
یادآوری! این سركه را به مدت ۶ ماه در جای خنك و تاریك میتوان نگه داشت!