Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:00

11
اسفند
خورش کلم قمری

خورش کلم قمری

طرز تهیه خورش کلم قمری

خورش کلم قمری

 

 

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :

 

روغن مایع..................................... ۱۵۰ گرم

پیاز متوسط ......................................۲ عدد

گوشت گوسفند............................ ۳۵۰ گرم

كلم‌قمری.................................... ۵۰۰ گرم

نمك و فلفل................................ به مقدار لازم

زعفران آبكرده................................. ۲ قاشق سوپخوری

سركه......................................... یكسوم پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)

شكر........................................... ۳ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

پیاز خرد كرده را با روغن سرخ كنید. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید با پیاز داغ كاملا تفت بخورد. آنگاه یك لیتر آب گرم روی گوشت بریزید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود. در تابه‌ای، كلم‌قمری خرد كرده را تفت دهید و به گوشت اضافه كنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. اكنون نمك، فلفل و زعفران را بیفزائید. در آخر پخت، سركه و شكر را مخلوط كنید و به خورش بیفزائید تا طعم آن ملسشود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش کلم قمری تعداد بازديد: 13980 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز