خورش کلم قمری
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :
روغن مایع..................................... ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط ......................................۲ عدد
گوشت گوسفند............................ ۳۵۰ گرم
كلمقمری.................................... ۵۰۰ گرم
نمك و فلفل................................ به مقدار لازم
زعفران آبكرده................................. ۲ قاشق سوپخوری
سركه......................................... یكسوم پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
شكر........................................... ۳ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
پیاز خرد كرده را با روغن سرخ كنید. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید با پیاز داغ كاملا تفت بخورد. آنگاه یك لیتر آب گرم روی گوشت بریزید و بگذارید گوشت نیمپز شود. در تابهای، كلمقمری خرد كرده را تفت دهید و به گوشت اضافه كنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. اكنون نمك، فلفل و زعفران را بیفزائید. در آخر پخت، سركه و شكر را مخلوط كنید و به خورش بیفزائید تا طعم آن ملسشود.