Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:02

11
اسفند
توگی سرداغی

توگی سرداغی

طرز تهیه توگی سرداغی

توگی سرداغی

 

 

مواد لازم برای 4 تا  6 نفر :

 

پیازداغ....................................................... ۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه، فلفل و نمك................................... به میزان لازم

جعفری ساطوری كرده................................. ۱ پیمانه

گوشت چرخكرده....................................... ۱۵۰ گرم

ارزن پوست‌گرفته‌ی خوراكی.......................... ۲ پیمانه

عدس پخته............................................... یك‌دوم پیمانه

كشك سائیده........................................... ۱ پیمانه

زعفران حل شده....................................... به مقدار لازم

نعنای خشك.......................................... ۱ قاشق سوپخوری

سیرداغ................................................. ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

در قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و پیازداغ را همراه با فلفل و زردچوبه كمی تفت ‌دهید. جعفری و گوشت را نیز اضافه نمائید; كمی كه سرخ شد، ۴ پیمانه آب بیفزائید، پس از آنكه جوش آمد، حرارت را ملایم كنید و ارزن را در آن بریزید تا بپزد. آنگاه عدس پخته را بریزید و پس از چند جوش، اجاق را خاموش كنید تا كمی سرد شود. حالا كشك را بیفزائید و به آرامی هم بزنید. دوباره آن را روی حرارت قرار دهید و دمكنی را روی قابلمه بگذارید تا ارزن كاملا بپزد و نرم شود. در صورت سفت بودن‌، مقداری كشك را با آب گرم رقیق كنید تا به صورت فرنی یا شیربرنج درآید. قدری زعفران حل شده به آن بیفزائید و اجاق را خاموش كنید تا كمی سرد شود. دمی را در ظرف بكشید و با كشك، نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ تزئین كنید.

یادآوری ۱: در خراسان، گاهی به این غذا كمی شلغم یا گوشت تكه‌ای می‌افزایند كه باید كمی تفت داده شود.

یادآوری ۲: ارزن پوست گرفته‌ی خوراكی در خواربارفروشی‌ها یافت می‌شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، توگی سرداغی تعداد بازديد: 840 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز